Fru Konebursdag!

Hurra for konemor som fyller 40 år i dag! Den beste, flotteste, vakreste, snilleste, tøffeste, morsomste, superbesteste førtiåringen jeg kjenner! 
Jeg har greid å holde på en hemmelighet i flere uker og jeg er så stolt! Det ER nemlig ikke bare-bare å prøve og skjule at man har kjøpt en flunkende ny damesykkel med kurv og rød sløyfe på, i alle fall ikke når man er MEG. 
Jeg elsker å gi gaver og greier så vidt å holde meg i skinnet av spenning (selv om jeg vet hva det er inni pakken) uansett hvem som skal få noe, og da kan dere vel tenke dere hvor vanskelig det er når den som skal få noe bor sammen med meg! Det gikk faktisk bra helt til slutt, selv om jeg holdt på å forsnakke meg opptil flere ganger. Lillesøster kom snikende på kveldinga med sykkelen, plasserte den bak huset mens jeg oppholdt kona på stua – og så fikk hun den på senga halv sju i dag tidlig sammen med ballonger og sang. Tidlig opp må man, selv om man er bursdagsbarn! 
Dagen har foreløpig blitt feiret på Creperie de Mari i Torggata, hvor blant annet en stor crepe med jordbær, nutella og krem ble behørlig smattet i seg. Har du ikke oppdaget denne lille perlen i et hull i veggen, så er det jammen på tide! Mums! 
Hvor ferden går videre i dag, vites ikke. Sjansen er muligens stor for at du ser to fruer syklende langs veien – tut hvis du ser oss! 
God tirsdag! 🙂

5 kommentarer om “Fru Konebursdag!

  1. Gratulerer med dagen til kona di! Har gratulert henne på twitter, men har en følelse av at hun, som meg, ikke er kjempeaktiv der 🙂
    Kos dere, og gi bursdagsbarnet en klem fra meg 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s