Fru Morgenhilsen

God morgen fra Youngstorget!  
Om ikke alt for mange ukene yrer det av liv her, bodene står tett i tett, sola varmer skikkelig, folk er lettkledde og går rundt og bare nyter eksistensen. Ikke det at de ikke allerede gjør det forresten, glade mennesker sitter utenfor Internasjonalen og drikker en øl og nyter sin sigarett hver eneste dag og det er nesten noe av det beste med å gå fra jobb.  
Når jeg runder hjørnet og plutselig ser alle som sitter og SMILER mot sola -da blir jeg så glad! Jeg har til og med tillatt meg selv å smile litt tilbake til alle disse forskjellige ukjente livsnyterne som sitter der og har det hyggelig. (selv om det ikke er meg de smiler til) Det er mulig jeg ser litt gal ut der jeg går, men det får så være. 
Det er vår. Det er sol.
Alt er tillatt. 
GOD mandag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s