Fru Søndagspussel

Viktige ord i et skap på Holmen Senter. 

Vår i vinduskarmen! 
Konemor synes at jeg bare kjøper bestemorblomster, men jeg er jo litt bestemorete av meg, så det passer jo egentlig bare fint. Jeg husker ikke hva denne heter, noen som kan hjelpe? Vinterkaktus eller noe sånt? 

Sola skinner i Leangbukta og i dag så jeg den første seilbåten skli stille ut av havna. 
VÅR!. ♥ Jeg elsker denne tiden på året. 
Alt vekkes til liv og fargene begynner å komme tilbake, som om vi har levd fem måneder i en svarthvittfilm. 
Hjemmelaget pizza er fortært, tårer er grått for de som omkom da Hercules krasjet i Kebnerkaise, tur er gått i strålende sol, irritasjon er utvist ovenfor folk som bruker motorsag på søndager, kaffe er drukket på bestefarbenken og søndagsfnisete koner har benket seg i sofaen og er klare for sløv underholdning. 
GOD søndagskveld der ute!

4 kommentarer om “Fru Søndagspussel

 1. Mener jeg har hørt blomsten heter November kaktus. Men den var det røde blomster på. Syns den er fin jeg , også høller'em seg så gøtt 😉
  Hå ei go' vukku 🙂

  Tone Bjørgen

  Liker

 2. Hmm…. påskekaktus og novemberkaktus…. og jeg som kjøpte den til jul!
  Dette må jeg forske litt på tror jeg! 🙂

  TAKK for svar uansett, trivelig med Oppdalsengasjement! Hihi!! 🙂

  Klem

  Liker

 3. Vi har rett alle sammen! :=)

  «Julekaktus har hatt mange navn, som novemberkaktus, bladkaktus og orkidékaktus. De fås i farger fra hvitt, via lysrosa og helst røde, men også lilla. Opprinnelig stammer den fra regnskogene i Brasil, der den gjerne vokser i greinkløfter på store trær. Julekaktus er altså aldeles ingen kaktusart, men en epifytt.»

  http://www.nrk.no/programmer/radio/nitimen/1.4228313

  Min blomstret før jul og nå kommer det nye skudd. Etter påske skal den få stå ute og kose seg !:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s