Fru Bla-bla-bla

Bildet er tatt på vei hjem i en buss, susende forbi Frognerstranda og Bygdøy. Nydelig sol og vår – så lenge det varte. Men for all del, vi er tross alt i begynnelsen av mars, det er vel ikke annet å vente. Dette har vært den mildeste og minst snørike vinteren jeg noen sinne har opplevd, så jeg skal ikke klage på noe. Jeg tror muligens jeg har måket snø hele tre ganger. Jeg har ikke fått gleden av å oppleve konemor som en furie på jakt etter brøytebilen heller, det er jo et savn i seg selv. 

Vår gir nese full av snørr – som jeg tilegnet tidlig pollenspredning, men da feberen kom snikende utpå dagen, måtte jeg revurdere min egen diagnose. Jeg burde vel tatt et hint da jeg kom på jobb i går med skjorta på vranga, og jeg i tillegg følte meg som tvillingsøstra til Maria Montazami fordi jeg rett og slett ikke forsto opp ned på ting jeg normalt ikke har problemer med å kunne i det hele tatt. Og i dag sto jeg på bussholdeplassen og ventet en time FØR bussen opp til Asker i det hele tatt begynte å gå. Da var det bare å tusle hjem igjen, ta seg en kaffekopp, skifte antrekk (var ikke helt fornøyd med matchinga, der burde jeg også tatt et hint) og vente til bussen våknet. 

Nå sitter jeg i godstolen, med topplue, skjerf, ulljakke og tøfler og drikker te med honning mens jeg fyrer i peisen og får kos av Pelle. Jeg har fortsatt håp om at et mirakel skal skje i løpet av natta, det har nemlig skjedd før. EN dag med feber og tett, og så – på mirakuløst vis er jeg like fin igjen når jeg våkner dagen etter. 

Når jeg tenker meg om er dette innlegget et tydelig tegn på at jeg ikke er helt i vater, makan til uinteressant fjas er det vel lenge siden jeg har greid å lire av meg. Det er ikke alltid like greit å være alvorlig angrepet av skrivekløe ser jeg.  

Over og ut!
Og god onsdagskveld! 

Dagens bilde er med på HIMMELSK hos Petunia. 🙂

12 kommentarer om “Fru Bla-bla-bla

  1. Da er jeg tilbake etter å ha lest meg nedover diverse herlige innlegg:)
    Og ser av kommentaren over, at du også ble sånn noen lunde bra igjen også:)
    Riktig god helg fra meg:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s