Fru Selvros

Rosebuketten var det konemor som fikk forrige helg (av meg selvsagt, og ja, du kan tro det eller ei!), men i dag gir jeg den litt til meg selv. Etter intens lesing siden 11 i dag tidlig ble jeg ENDELIG ferdig med  900 sider Anna Karenina. Nå gjenstår bare å skrive noe fornuftig om dama, noen som har noen meninger de vil dele? 
Mens jeg lar boka ligge i bakhodet og godgjøre seg, skal jeg nyte kvelden med en god biff og et par glass rødvin. Og kanskje en liten dessert. Akkurat som fortjent! 
Gjør som du fortjener du også! Selvpremiering er den beste premieringen av dem alle. 
God lørdag! 

4 kommentarer om “Fru Selvros

  1. FINE ROSER!!! Jammen har du lest i dag – jeg har ikke gjordt mye, kost meg med mann, barn og venner til lunsj – ryddet litt, men tror jammen meg ikke jeg orker noe mere mat i dag!! God lørdag til deg!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s