Fru Søndagstur

Snart badesesong!

A room with an old view. Jeg lurer på hva dette vinduet har sett av mennesker, vær og forandring. 

En rast i bakken mens sola varmer kalde vinterkinn og får kaffekoppen til å smake ekstra godt. 

Sørlandsidyll i nabolaget

Himmel og hav, der skulle jeg bodd!

Mitt mest fotograferte søndagsturobjekt. Det gule funkishuset med utsikt til hele verden. 
————–
Jeg blir aldri lei av å gå tur i nabolaget. Selv om jeg har gått tur med Pelle her i snart fem år, oppdager jeg stadig noe nytt. Noen har bygget på huset, noen har malt, revet boden, pusset opp, fått nye barn, bygd nytt hus, solgt hus, fått seg hund, fjernet trær og lagt nytt tak. Det er så mye inspirasjon i det å gå rundt her ute og bare SE! Ett hus har de fineste vinduene, ett den fineste fargen, ett den beste løsningen for inngangsparti, ett den fineste hagen, ett det fineste funkishuset, ett den beste utsikten, ett det flotteste badehuset, ett de fineste utskjæringene. Og jeg har lyst til å bo i dem alle. Jeg har til og med brukt fantasien og flyttet inn.  
Nå er det ikke noe i veien med huset vi har, bevares, Askelien er jo selve sjelen til fru & fru, men det er absolutt lov til å drømme fordi om man er glad i det man har, er det ikke? Drømme om litt mer plass (en vakker dag), litt mer utsikt (det blir i løpet av våren, HURRA for det!) litt finere hage (det fikser vi når snøen forsvinner) og bittelitt mer penger sånn at vi kunne gjort alt det vi vil med en gang. (en vakker dag når jeg vinner i Lotto)
 Mens jeg venter på å bli rik, drømmer jeg så mye jeg kan. 
Og samler inspirasjon. Helt gratis og veldig hyggelig. 
GOD søndag, nyt sola hvis du har den! 

En kommentar om “Fru Søndagstur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s