Fru Februarglad

Tulipaner i spisestua, sjøen blinker mellom trærne og det drypper fra taket! 

Sola varmer, snøen smelter og snart er det jordbærsesong på Blakstad igjen.
Fru Perez nyter solstrålene, fanger en fregne og ser lyst på fremtiden!
Et  av de beste vårtegnene er når blomstene kommer ut i gatene, legger igjen en duft av sommer og gir lyst til å overraske (for eksempel konemor) med en stor bukett roser. Bare fordi det er sol og helg. 
—–
Jeg vet ikke om det er fordi jeg har begynt å ta Ginseng eller om det er fordi sola faktisk varmer og terrassen er helt fri for snø, vinduene er nyvasket og får meg til å lure på om jeg plutselig har fått sterkere briller fordi jeg faktisk SER hva som er utenfor, om det er fordi jeg har spist en deilig lunch på Overens i Asker sammen med  noen av de fineste jentene jeg vet, har snakket mye om hvor viktig det vi putter i munnen er for hvordan kroppen og livet vårt fungerer, om det er fordi jeg ble nominert i Fjasebloggkåringen i går, om det er fordi kona har vasket bestefarbenken sånn at det går an å sitte i solveggen og nyte, om det er fordi fuglene vekte meg med ivrig sang klokka halv åtte i dag tidlig eller om det er fordi jeg skal opp til «naboen» å drikke vin og skravle til krampa tar oss  – at jeg er så GLAD!?
Det samme kan det egentlig være. Hovedsaken er at jeg ER glad. 

Man trenger ingen grunn for å være glad. Det er bare å nyte følelsen, ta vare på den, pakke den inn i silkepapir, bære den med seg og la alle rundt få ta del i den energien gladheten gir.
God lørdag ønskes!  

4 kommentarer om “Fru Februarglad

 1. Nyt helgen og gladstemningen! Husk at mars kan være lunefull, så ikke bli altfor sur hvis vinteren slår tilbake mot vårsola og snøsmeltingen.
  Klem 🙂

  Liker

 2. he he
  man trenger ingen grunn til å være glad, men hvis man har det – så er det jo mye bedre!!!
  Jeg også har hatt en strålende dag hvor vi bare har sittet på et utested og spist mat og drikki te og ungene har lekt ute, mens vi har skravla i hele 6 timer….

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s