Fru Fjasebloggnominert!

I alle dager, Fru Perez Personlig er nominert til Årets Fjaseblogg! For en ære! 🙂

Endelig en kåring og en kategori jeg føler jeg hører hjemme i, selv om Fjaseblogg ikke egentlig ER en kategori. Det kan bli det nå?

« Fjaseblogg er ingen bloggkategori. Fjasebloggerne er bloggere som andre, som skriver om ditt eller datt eller litt om alt. Det er måten de skriver på som kvalifiserer til den høythengende beskrivelsen. God takhøyde, toleranse og formidabel selvinnsikt kjennetegner fjasebloggerne, som på ingen måte trenger å fjase absolutt hele tiden.»

Gå gjerne inn på Lises Myke Pakker og stem på Fru Perez i kommentarfeltet!

Så det var DETTE som var grunnen til at jeg satte meg på feil side i bussen i dag? Det SKULLE skje noe moro! Og jeg som var redd det betydde det samme som å stå opp på feil bein, jeg tok litt feil der gitt. Humøret er på topp, det er fredag, det er helg, jeg tror jaggu meg jeg skal tippe Lotto, jeg skal drikke vin og jeg skal rett og slett bare ha det bra sammen med den lille familien min og gode venninner! Hurra!

En deilig fredag ønskes!

5 kommentarer om “Fru Fjasebloggnominert!

  1. Passer jo deg midt i blinken! Gratulere så mye, kommer selvklart til å stemme på deg!! Du gjør hverdagen min litt lettere 😉 !
    keep on the good work!!
    ønsker deg ei god helg!!
    mvh ann kristin 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s