Fru Vårfornemmelse

Jeg skulle aldri sagt at jeg var hekta på noe som helst, for etter at jeg skrev det har jeg egentlig ikke vært så ivrig – verken her eller der. Noen vil vel si at det er positivt, da har jeg kanskje vært opptatt med andre ting, og det kan jeg jo si meg enig i at jeg har vært. Se på film for eksempel.

Vi har nettopp kommet oss over den lange bøygen det tross alt ER å slutte «leie video». Det vil si,  kjøre opp til Asker og leie film på DVD i filmsjappa.  I vår bilfrie verden er det jo ikke bare å være impulsiv på slike ting lenger, så nå har vi begynt å leie på nett. Selvsagt er det veldig mye mer praktisk og lettvint og billigere, men jeg synes fortsatt at det er noe gammeldags hyggelig med det å dra til kiosken, se på alle filmene, lese bakpå, veie frem og tilbake, leie OG ha muligheten til å proppe lommene fulle av smågodt. Jeg får vel bare innfinne meg med at ting går fremover og at jeg henger med på utviklingen. Der også.

Noe annet som går fremover er årstiden. I dag var det så lyst da jeg kom ut at jeg måtte se en gang til på klokka fordi jeg trodde jeg hadde forsovet meg noe voldsomt. Men neida, den var 07.25 og da kjente jeg at NÅ dere, NÅ er våren snart her! At bussen inn til hovedstaden tok 20 minutter fordi folk har tatt vinterferie, gjorde jo heller ikke akkurat noe negativt utslag på humøret, jeg rakk ikke ta boka mi ut av veska engang! Tenk om det kunne vært vinterferie hele tiden? Det hadde vært helt perfekt spør du meg.

Lyset skal nytes, jeg har flyttet meg nærmere vinduene på jobben og har store planer om å være flinkere til å ta en pause, gå ut på Youngstorget, strekke meg mot sola og nyte at vi går mot VÅR. Den kommer til Oslo 17. mars i år, leste jeg i avisen. Det er neimen ikke lenge til. Hold ut!

God torsdag ønskes!

2 kommentarer om “Fru Vårfornemmelse

  1. Jeg er liksom ikke helt ferdig med vinteren, jeg da. Men setter absolutt pris på morgenlyset.

    Ah, husker lørdagskveldene i videosjappa den gangen det var VHS. 5-6 stykker som skulle bli enige om en film før vi dro hjem til noen og okkuperte kjellerstua. Det var tider det. 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s