Fru Snaaart vår

Fredag, hurra! Selv om uka mi har vært forholdsvis kort, er det likevel godt at helga kommer – og at det ikke er så mye som skjer. Jeg kjenner at det er helt greit å ta det litt piano videre også, jeg er foretatt litt skjeptisk til kroppen min. Fullstendig streik har den aldri tillat seg før og jeg liker ikke at den tar seg slike friheter uten å ta med meg på råd først.

Nu vel. Snart er det vår! Tenk det da! Hver morgen er litt lysere enn dagen før og det er fortsatt lyst når jeg hopper av bussen hjemme. Det går altså bare en vei, kanskje jeg skal bruke helga til å forberede uteplanteasesongen? Hm. Det var en god ide. Så mange store og tjukke hagebøker som vi har, det må da stå noe fornuftig om hva som skal i jorda på disse tider?

Apropos hagearbeid, i år vil jeg plante noe som får sommerfuglene til å komme å bo i hagen vår. Og da trenger jeg noen blomstertips! En hage full av sommerfugl og humler, DET ønsker jeg meg!

Ahhh, man holder ut disse lange kalde vintermånedene bare ved å tenke på at våren kommer. Hvert år.

GOD fredag ønskes!

4 kommentarer om “Fru Snaaart vår

 1. sommerfuglbusker! De plantet vi for noen år siden, og har blitt velsignet med en mengde sommerfugler. De blir ca halvannen meter høye, med fiolette eller rødlige blomsterspyd og e rveldig fine.

  Liker

 2. :o)) Erterblomster! I år skal jeg plante det i «haug og dong»! De er fine å se på, lukter aldeles nyydelig og tiltrekker seg sommerfugler som bare det. Jeg har planer om å lage ei stor ramme med hønsenetting i som blir stående som en vegg/levegg, og i denne skal det vokse erterblomster:o)
  Her har du ei fin liste over blomster som tiltrekker seg sommerfugler. Erteblomsten er ikke med, men den vet jeg av erfaring tiltrekker seg sommerfugler
  Ha ei super helg:o)
  http://www.hagegal.info/index.php/hagen/dyreliv/sommerfugler/artikler/65-sommerfugler-i-hagen

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s