Fru Innesøndag

I dag har jeg tatt meg friheten til å late som om vi har snødd inne. Fyr i peisen, mariusgenser og ullsokker, ski på tv og koselesing av blogger. Te, pottis og tente stearinlys. Jo forresten, jeg har vært ute og hentet ved og matet fuglene, så litt friskluft har jeg tross alt fått . 
Tjukken (som viste seg å være en rødstrupe og ikke en rødspette som jeg har ment det måtte være – det var dette med fugl og fisk, det er ikke SÅ lett å huske hvilke arter som heter hva.) sitter trofast der ute i hagen og spiser av alt som detter ned fra treet etter hvert som de litt tynnere  fuglene herjer blant grenene. Jeg vet ikke om han er for tjukk til å henge i meisebollene eller hva det er, men han sitter i alle fall der. Mumser og spiser og ser på oss. Riktig så trivelig er han. 
Bildet er fra i natt, da vi vandret hjemover etter en særdeles hyggelig kveld med jentene. Nysnøen lå som et hvitt, urørt teppe over alt og selv etter den «lange» turen fra Blakstad og hjem, hadde vi ikke lyst til å gå inn. Heldigvis har man en hund som det går an å bruke som unnskyldning for ikke å gå og legge seg, så vi tuslet rundt og laget mønster i den fnugglette snøen. Nattlig vinteridyll. Sånt burde man gjøre oftere – alene sammen, stille og mørkt mens snøen laver ned. 
Her har vi pizzasøndag som vanlig og dagens italienske variant skal vi mumse i oss med serranoskinke og ruccola. Magen knurrer bare jeg tenker på det og minner meg på at jeg en vakker dag skal til Italia og spise pizza til jeg triller. 
Mens jeg drømmer om det, skal jeg nyte skjønnheten i å ikke gjøre noe.
Bel far niente.
God søndag! 🙂 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s