Fru Fredagsmorgen

Freeeedag! Helg! Og ingen andre planer enn å se gullrekka og spise lørdagskylling (på en fredag – galskap, hva?) sove lengre enn halv seks i morra, spise lunch med gutta og susse og klemme litt på dem, se MGP og rive meg i håret over sanger og resultater, få frisk luft i lungene, slappe av og finne igjen min indre balanse. Den er litt på tur om dagen kjennes det som. Jeg skal til legen over helga, i verste fall ber han meg huske å kjøpe jernpiller.
Før dette blir en blogg om sykdommer og andre vondter, er det like greit å avslutte. Jeg burde heller skrevet om Jarle Andhøy, regjeringsbygget, den økonomiske krisen i verden, fastrente vs flytende, mokkabønner, grønn te vs svart, Lillyhammer, flaskevann, hvem kronprinsessen følger på Twitter, krig, fred, religion og politikk og sånn, men det tar litt lengre tid enn en halvtimes budsstur inn til Oslo, knotende på en Nokia med en tast for hver bokstav og ei ordliste som er på bærtur.
Neste uke derimot! Hah! I slutten av neste uke tipper jeg min splitter nye, hvite, deilige lille iPhone kommer susende i posten, og DA vet du. DA er jeg på nett igjen. Endelig skal ting fungere igjen og jeg slipper å bruke min daglige irritasjonsdose på systemer som ikke fungerer. Takk.
God fredag! Gi noen en klem – og for all del, ikke glem hjertene i statusoppdateringen på Facebook.  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s