Fru Liker ikke

Det er ganske spesielt at når man oppfører seg pent, skriver under på dokumenter uten å krangle på noe og har tålmodighet herfra til månen, så skal en være den som sitter igjen og må krangle seg til fornuftige og (spør du meg) elementære løsninger?
Utbyggingen av gang- og sykkelvei forbi oss nærmer seg slutten, vi har bodd på en byggeplass i over to år og har hele TO krav ut i fra hva vi har blitt forespeilet fra starten: Mulighet for å snu på egen parkeringsplass og et tett gjerde langs muren forbi huset. Nå er p-plassen halvveis og gjerdet likeså, og hadde ikke vi ringt og skrevet og møtt dem og maset og MASET til tårene piplet frem i vinterkulda,  hadde det antagelig forblitt sånn også. 
Kontakten med kommunen har stort sett vært ålreit og hva som forventes voksne mennesker. Vi har faktisk stor forståelse for reguleringsplaner og budsjetter, men det er jo helt fantastisk at når det skal komme til oss – som har vært snille og greie, vært uten vann og parkering og hatt hagen full av skrap gjennom to somre – UTEN å klage, skal være så innmari vanskelig å bare gjøre som de har sagt fra starten av?  Hvor mye koster fem meter lengre gjerde, og hvor mye koster det å lage et grunnlag som er godt nok for parkering med EN gang i stedet for å gjøre om og flikke flere ganger?  Hadde det vært mange og dyre ting vi hadde bedt om, hadde jeg skjønt greia, men det ER ikke det. Det er så enkle greier at kunne jeg gjort det selv, hadde jeg gladelig gjort det!
Jeg vet at mange har det mer trøblete med kommuner og reguleringsplaner enn det vi har hatt, og hvorfor i all verden MÅ det være så vanskelig? Er det en hemmelig regel jeg ikke har fått med meg her også?
Jeg har fortsatt trua på at det blir bra til slutt.
Jeg har til og med trua på at det blir en fantastisk sommer, med nye flotte planter i hagen, prydbusker og sommerfugler, roser, iberiasnegler og strålende sol!
God onsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s