Fru ORDENTLIG tante!

Denne bloggen har jeg gledet meg til å skrive i et halvt år nå og ENDELIG kan jeg gjøre det! 
JEG SKAL BLI TANTE! 
I juni får lillebror og hans kjære en liten gutt, og jeg griner bare jeg tenker på det. Tenk det! En liten pjokk, min families førstefødte og arving til hele imperiet! (Nuvel, det var jo å ta i, men det var for å beskrive følelsen. Den er STOR!) 
Her ligger han på ryggen, med beina i kors og med snusleppa – det er ingen tvil om at det er bror sin for å si det sånn. 
Jeg greier jo ikke la være å bry meg, så jeg er jo i god gang med å samle fine guttenavn som jeg skal overøse de kommende foreldre med. Jeg har aldri hatt lyst på barn selv (med unntak av en uke i 2007) men jeg er veldig glad i dem, og har hatt lister med fine navn liggende i filofaxen så lenge jeg kan huske. Nå skal jeg systematisere dem og finne de aller fineste – og så får jeg krysse fingrene for at foreldrene er enige. Ikke det at jeg furter om de ikke er det, bevare meg vel – jeg er så strålende fornøyd med at det endelig kommer barn i familien vår, at for min del kan han hete hva som helst. (Nesten.)
Dette har blitt feiret noen ganger allerede, men jeg tror jammen jeg skal feire det i dag også. Flaks at jeg skal i bursdag sammen med noen av Søstrene – da vet jeg at det blir feiring med stil og langt ut i de små timer! 
Her har det kommet en halvmeter snø og det ser ikke ut til å gi seg med det første. Min indre latmark synes det er veldig slitsomt med snømåkingen, men øynene mine synes det ser helt fantastisk ut med et hvitt landskap. I går kjøpte jeg meg nye brukte telemarkski også, så det må bare snø en meter for min del – jeg er klar for kveldskjøring i Vardåsen! 
Ha en strålende lørdag der ute! 🙂

2 kommentarer om “Fru ORDENTLIG tante!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s