Fru Fredagsfablerier

I går kveld var fem blonde prosjektledere og en mørk økonomiansvarlig på Olivia på Tjuvholmen og koste seg med italienske herligheter. Pizza med trøffelsalami anbefales herved! Jeg elsker smaken av trøffel, jeg elsker pizza – og selv om jeg ikke elsker salami, var det veldig godt. Stemningen, musikken, interiøret, luktene… jeg skjønner godt at dette er et populært sted. Jeg fikk inspirasjon til oppussing av både det ene og det andre. (Og er det noe jeg trenger så er det det.)
Etter at vi flyttet ut av Oslo, glemmer jeg rett som det er hvor FINT det er i dette området og hvor godt jeg liker restaurantene som ligger der. Ikke at jeg har vært på alle, langt der i fra – jeg skal ikke skryte på meg heller, men det er et flott  område. Og jeg liker Tjuvholmen biiiiittelitt bedre enn Aker Brygge. Mulig det er fordi jeg føler det fortsatt er en litt «hemmelig perle» og ikke et overturistifisert sted. Men hva vet jeg, jeg er jo der en gang i året. Jeg kunne aldri tenkt meg å bo der, men å utbytte fasilitetene – ja takk! Det er noe med det å kunne sitte å se utover Oslofjorden mens en smatter lykkelig over en god vin eller en matbit. 
I dag er det formell fredag igjen på jobb, og fruen har i anledning dagen tatt på 50-tallskjolen, perlene og et par høye hæler som antagelig blir byttet ut med noe mer behagelig i løpet av kort tid. Jeg liker ikke meg selv i høye hæler, jeg synes jeg ser ut som en utkledd Tårnfrid. Ikke det at det er noe som helst maskulint over meg egentlig, men det er bare noe som ikke passer. It`s probably all in my head. 
Nå skal dette hodet konsentrere seg om viktigere ting noen timer, før fredagspilsen skal arrangeres. Og SÅ er det helg. Herlig. 
GOD fredag! 🙂 

2 kommentarer om “Fru Fredagsfablerier

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s