Fru Preabstinenser

Dette er siste gang på noen dager at jeg blogger fra min kjære, kjære iPhone. (Rart den ikke har fått noe navn forresten, jeg døper jo alle ting jeg blir ekstra glad i, så hvorfor ikke denne?)

I november, da vi var midt i innspurten på organiseringen av Awards på jobben, hadde jeg det til tider «litt» travelt. Jeg snakket i telefonen samtidig som jeg snakket med noen som var i nærheten og gikk litt rundt meg selv. Enden på visa var at jeg, midt i en prat og en bråsnuing, gikk rett inn i en av søylene som står i lokalet. Du vet, en sånn stor H-formet jernsak som holder taket oppe? «Ka-proff». Telefonen fløy veggimellom, det samme gjorde brillene og en skikkelig Donaldkul spratt ut over det ene øyebrynet, samtidig som en kledelig adventslilla farge sakte spredde seg over øyelokket. Har du ikke sett en forvirret fru Perez før, hadde du gjort det da. Jeg skjønner hvor stjernene og planetene i tegneseriene kommer fra, for det er virkelig sånn det er – de fløy over hodet mitt sammen med noen fugler og stjerneskudd.

Der gikk heldigvis bra med meg, jeg er godt vant, fire kraftige hjernerystelser som jeg har hatt, men iPhone – DEN fikk seg en real trøkk, selv med sånn dyrt støtteapparat rundt seg. Jeg må derfor sende den inn og få fikset glasset som har fått en stor rose midt på.

Som du skjønner har jeg utsatt dette siden november. Mye fordi jeg ikke får tatt bilder og hengt på nettet på bussen (og i alle andre pauser) på samme måte med min gamle Nokia, men bevare meg vel, jeg er da ikke AVHENHIG av det? Er jeg vel? Noen synes kanskje det, men det er som med alt annet som er moro, interessant, tidsfordrivende og godt; så lenge tilgangen er der er det vanskelig å la være.

Jeg tipper det går bra. Det er vel omtrent som å slutte å røyke, det er bare å gjøre det.

God tirsdag! 🙂

3 kommentarer om “Fru Preabstinenser

  1. neimen fysj…godt det gikk bra med deg…) tross alt..)) ingen god kombi det der med mob og hastverk..jeg løp opp i 2 etg hjemme for å hente mobilen (hørte det tikket inn en sms) i det jeg står øverst i trappa , på vei ned..smetter jeg opp mobilen for å lese, det var da jeg hadde klapp tlf…og sklir samtidig og raser på rompa av alle ting (heldigvis) og lander på gulvet i gangen nede…med mobilen i hånden, men veldig forskrekka..:)) eneste synlige var blå rompe og lår…Ha en fin dag..og lykke til med iphonen..)

    Liker

  2. 🙂 er skikkelig fan av bloggen din! Tenkte bare la deg vite det, sånn på en onsdag, at jeg synes det er så fint at du lar oss bli med inn i din verden. Og at de tankene du tenker og deler noen ganger gjør så jeg faktisk retenker mine tanker -også blir jeg klokere. Fordi du tok deg tid til å dele! Loving it! Thanks for sharing:)

    og god bedring!både til deg og iphone- kanskje phonar hadde funka forresten!
    mvh r

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s