Fru Lørdagslykke

Jeg elsker lørdager! Det å sove lenge nok til å føle at jeg har sovet virkelig lenge men likevel har hele dagen til disposisjon, gjør meg glad i hjertet. 
Å tusle rundt i stua i den nye rosablomstrete bestemorflanellsnattkjolen min (Takk, Karina – den er utrolig god, men konemor hadde vel ønsket at jeg brukte noe mer florlett og sexy .. merkelig..) store tøfler og bustete hår, mens jeg drikker kaffe og rydder litt over alt på en gang, fyrer i ovnen, hører på skirenn, smiler av snøen som har kommet i løpet av natta og ser på fuglene som har fest i hagen. Pur lørdagsglede! 
Pelle er i så god form at jeg nesten glemmer at jeg trodde han ikke skulle overleve jula. Han hopper og løper og leker med bamser og bruskorker (det morsomste som finnes, de spretter jo så godt!) prater og fjaser, roter i dynene og herjer villmann på gulvet mens han jager hybelkaniner. Han får fortsatt gabapentin morgen og kveld, men det er det eneste han får og det virker som om det er det beste han KAN få. 
Vi skal prøve ut en ny medisin i samme sjanger og som gjør gabapentin mer potent. Tror det er Cymerel den heter, om noen har erfaring med den og Syringomyelia er det bare å si fra! Sånn som Pelle er nå, ser det ut som om vi skal få ha ham hos oss i lang tid, selv om det lurer i bakhodet at dårlige dager igjen kan komme. Jeg VET de kommer, men nå er de gode så totalt tilstede at  jeg velger å fokusere på dem.
Det er viktig å ta gledene på forskudd, da har man i alle fall HATT de gledene når tunge tider kommer! 
GOD lørdag der ute! Nyt helga og hverandre – her skal konemor lage hjemmelaget kebab og alle hjerter gleder seg! 🙂

En kommentar om “Fru Lørdagslykke

  1. heisann og tuuuusen takk for fin kommentar fra deg. Artig å høre hva andre mener om dette tema. Jeg liker bbloggen din så la meg til som følger . Håper du får en deilig søndag. Når lørdag ble så bra må søndag bli bedre …

    Stoooor klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s