Fru Formell Fredag

Fredag! Noe sier meg at tiden frem til våren kommer til å gå så fort at jeg ikke har noe å bekymre meg for. 
Her på Youngstorget er det Formal Friday i dag, noe som betyr at alle «skal» ha på «dress og slips». Jeg hadde en plan om skjørt og pumps og litt sånn Mad Men-stil, men i og med at jeg ikke fikk ræva i gir i går kveld og tatt frem det jeg skulle ha, ble det faktisk dressjakke, vest og slips på meg. 
På grunn av «skiftende temperaturer» den siste tiden, har disse klesplaggene krympet litt i skapet, og jeg føler meg derfor mer som en feminin utgave av Bør Børson, enn som en snerten frøken Laura Isaksen, som var meningen. Nå skal det sies til mitt forsvar at jeg spiste lys sirup på isen min til dessert i går, så hvis ikke vesten passer er det absolutt min egen skyld. (For selvtillitens skyld og for dere som ikke kjenner meg; jeg SER altså ikke ut som den godeste Bør, det bare føles sånn på innsiden. Hadde jeg sett ut som ham, hadde jeg antagelig ikke sagt det. Tror jeg. Mulig jeg hadde. Det kunne vært litt morsomt. Da hadde jeg hatt bart.) 
Jeg har jo den livsfilosofien at man lever bare en gang, og den ene gangen skal man få kose seg. Med det man vil. Når man vil. Men man trenger ikke bli feit fordi. Den dagen jeg har to dissende haker, sånn som jeg drømte her ei natt, da skal jeg slutte å både skrive om dette – og å spise sirup på isen min. Det kan være sjarmerende å være en liten og koselig latmark, men det ER ikke sjarmerende å bli feit som en konsekvens. Selv om en er godt gift. 
GOD fræddag folkens! 🙂

2 kommentarer om “Fru Formell Fredag

  1. ha en fortsatt fin og formell fredag! jeg følte meg som en kjøttmeis etter juleferie, du vet litt sånn med masse mage og beina litt langt bak på tyngdepunktet. Nå begynner jeg å komme inn i vanlig gange og gjenge igjen, men fy og fy, mat er altfor godt…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s