Juleferie!

Endelig! Det har vært en lang nedtelling føler jeg, men nå er det bare denne arbeidsdagen igjen og så har jeg fri ut året! En helt utrolig god tanke.

Snøen laver ned, konemor har reisefeber, Pelle er nybadet og fluffy og jeg er varm i hjertet. Alt er som det skal være et par dager før jul.

Det eneste som ikke er helt i vater er sveisen min, men det er jo ingen bombe. Jeg liker jo som kjent å eksperimentere litt selv og har sjelden tid til å vente på time hos frisør. Resultatet denne gangen? Tja, det er en stund siden jeg var SÅ blond, kan man si. Jeg skulle jo gå for den naturlige looken en stund, men ett eller annet sted gikk det skeis. Det ser ikke helt fjernt ut altså, men jeg må nok justere litt. I mellomtiden skal jeg late som om jeg opprinnelig har litt…. rødlig hår. Innerst inne.

Jeg skal ha for innsatsen i alle fall! Og om ikke annet så kan jeg brukes til å henge på juletreet sammen med annet englehår og glitter. Og norske flagg.

Hjemme i Askelien er julebordene overstått, gavene delt ut og hentet, amaryllisen spretter nok ikke ut før vi kommer tilbake og svibel og roser har gjort sine gode gjerninger for denne gang. Nå får spøkelsene kose seg alene hjemme mens vi er i barndommens dal, der snøen ligger og uværet er ventet. Jeg gleder meg uansett vær og føreforhold – hovedsaken er at den gode stemningen jeg har gått og kjent på i flere uker, endelig når toppen. Mens jeg venter på crescendo spiller jeg Doris Day, tenner lys og ønsker god morgen her på Youngstorget for siste dag i år.

God torsdag! NÅ kan jula komme! 🙂

4 kommentarer om “Juleferie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s