Fru Fotoman

I går fikk jeg prøvd meg som filmstjerne gitt. Åtte timer ute i regn og høstvær frister ikke til karrierebytte, det kan jeg med en gang si. I allefall ikke FORAN kamera. Bak, derimot! DET hadde vært noe det.

Det er ikke bare det å få bruke sin kunstneriske frihet som frister, men også det å se resultatet etterpå. Jeg blir altså så dødelig imponert over bilder som er tatt av en som er dyktig! Jeg tror jeg må formulere meg som som fjortisene; Jeg ELSKER fine bilder! Farger, struktur, dybde, lys, motiv – alt dette satt sammen til en perfekt komposisjon – ahh, I love it.

En vakker dag, sier jeg eder. En vakker dag skal denne fru Perez ha fått seg et sikkelig kamera, gått på kurs og skal deretter komme igjen for å imponere verden! Hvis hun i samme slengen kunne fått gjort alvor av forfatterplaner også, hadde alt falt på plass.

Som sagt: En vakker dag.
Det er ikke så alt for lenge til, jeg kjenner det på stortåa. (og alle vet at den er stor!)

I mellomtiden ønsker jeg deg en strålende mørk og regnfull torsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s