Fru Vennlig

For en GOD helg – igjen!

Kamskjell, lammeskank og terte (og vin tilpasset alt må vite) og gode samtaler hos gutta i Oslo på fredag. Det var lenge siden sist og godt i både mage og hjerte med påfyll av gammelt vennskap.

En avslappet lørdagskveld med høy National Geographic-faktor (av alle ting) i Askelien og en hyggelig søndagstur til Skjetten for å se på nyinnkjøpt hus og få MYE inspirasjon til egne prosjekter som står stille om dagen. Deilig lunch, gleden av to små prinsesser som underholdt og etterlengtet skravling med venner fra langt tilbake.

Venner er noe av det viktigste for meg. Jeg vet jeg ikke er like flink som jeg skulle ønske jeg var, til å følge opp alle, men jeg prøver – og i det minste tenker jeg ofte og mye på dem. Ikke at det erstatter en telefon eller en kaffe, men noen ganger er livet mer intenst enn andre og noen (les: meg) blir tatt av tidsklemma.

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle skrive det. At jeg er en av de som blir tatt av tiden. På tide å prioritere!

Mens jeg prioriterer skal jeg gjøre en dags innsats som meddommer i tingretten. Alt er man da også med på.

God mandag! Husk å ring en venn! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s