Fru Morgenfugl


Fredag! Tidlig på’n og bussdate med kona, det er alltid en hyggelig start på dagen. Det er foresten akkurat 12 timer siden sist jeg satt på denne bussen – godt jeg har fast plass, ellers kunne jeg lett blitt forvirret!

Jeg er et skikkelig vane- og rutinemenneske. Jeg liker ikke å innrømme det men nå gjør jeg det likevel. Jeg gjør det samme hver morgen når jeg står opp (og du kan vel tro jeg ble forkvaklet i dag da jeg tok på mascara FØR øyenskyggen?! Det holdt jo på å ende i katastrofe foran speilet!) Jeg spiser det samme til lunsj hver dag (og får høre det, tro meg. ) og jeg har de samme kle av meg-rutinene når jeg kommer hjem igjen (av med tvangstrøya og på med stillongs og hettegenser).

Noen vil nok kalle meg på grensen til kjedelig, men det får bare være. Det er heldigvis nyanser mellom, selv om det ikke høres sånn ut og selv om ikke alle ser dem. For meg er det trygt å ha det sånn, og jeg har tydelig behov for trygghet- selv om jeg også elsker å være impulsiv. Alt til sin tid.

Nå skal denne trauste og trygge impulsive dama ta siste krampetrekning på Youngstorget før helga kommer! GOD fredag ønskes! 🙂

2 kommentarer om “Fru Morgenfugl

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s