Fru Refleks

Ok, nå tror jeg også på at sommeren er over. Så mørkt som det er! Ingen rød morgensol å skimte i det fjerne, bare svart, vått og tåkete. Ingen ting å ta bilder av. Triste greier.

I gata vår er det full fart med veiarbeid fra klokka 07.00 og den som ikke har våknet før, gjør det i alle fall da. Jeg synes de har holdt på utenfor hos oss i en evighet (og det har de vel egentlig også, så det er vel ikke noe jeg bare synes). Selvsagt bor vi rett ved et knutepunkt for alle rør og ledninger i hele området, men nå øyner vi håp! Da jeg gikk ut i dag, kunne jeg spasere der veien EGENLIG går, og jeg tror til og med det er muligheter for at stålgjerdene vi har vært omringet av, kan være borte når jeg kommer hjem. Hvis vi nå også kunne fått gatelys, skal ikke jeg masa noe mer om dette – i år i alle fall.

Jeg har reflekser i alle lommer og i alle vesker, og priser meg i grunn glad for at jeg ikke bor lenger ut (akkurat nå, vel og merke) for da hadde jeg antakelig måttet ha på både refleksvest og hodelykt for å bli sett og å finne frem til bussen – og refleksvest matcher jo ikke NOE av det jeg har på meg!

Jeg går ikke hjemmefra umatchet, så enkelt er det bare. Da blir jeg usynkronisert og dagen går helt i ball. Jeg elsker den som fant opp placeboeffekten. Takk!

Heldigvis kan man nå kan få refleksbrikker og bånd som matcher den minste lille prikk på skjerfet. Det er altså ingen grunn til å ikke bli sett lenger, men når kommer de kule refleksvestene? Finnes de allerede? Eller finnes det refleksgarn å få kjøpt? Noe for Husfliden?

Noen tar snart av. Avslutt. Nå.

Ha en strålende mandag! 🙂

2 kommentarer om “Fru Refleks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s