Fru Søndagsfred


En GOD helg tikker mot slutt. Vi har hatt besøk av mamsen og lillesøster (eller Prinsesse Vet Ikke som hun heretter vil bli kalt) og bare nytt konemors fantastiske kokkeleringer, lange samtaler, nydelig høstvær og god vin.

Lørdag tuslet vi i Asker sentrum som badet i varm høstsol, drakk kaffe på en benk, trampet takten til Borgen Oldis og fikk årets siste fregner. Helt vanlige og normale helgeaktiviteter, men likevel noe jeg setter stor pris på. Endelig fikk jeg også tatt meg en tur til Bruktbutikken som åpnet for ikke så lenge siden. Jeg vet i alle fall hvor jeg skal gå og kjøpe meg nye portvinsglass og vannmugger når jeg har fått tømt skapene og gitt dem noe av det vi aldri bruker. Perfekt resirkulering, samtidig som vi støtter en god sak.

Jeg har (som dere sikkert har merket) fått helt oppheng på skyer og himmel, men med de himlene som har vært over Askelien de siste ukene er det helt umulig å ikke bli fasinert. Dette bildet er fra lørdag og hvis man ser bort i fra detaljer som stålgjerder og rot, er det ikke rart man bare må sette seg ned og glo. I og med at jeg også endelig har fått kloa i en iPhone og oppdaget meningen med den – nemlig å kunne ta fine bilder – er det helt sikkert ikke det siste naturfenomenet jeg kommer til å dele med dere.

Nå er det straks Robinson her i huset. Det er nesten for ille å bruke dagens siste timer til å irritere seg over hvor utrolig teite andre kan være, men så var det jo dette med nysgjerrigheten og behovet for hjernedød underholdning. I det minste får man et spark i ræva på hvordan man ikke skal oppføre seg selv.

Ha en fortsatt god søndag der ute i verden! 🙂

4 kommentarer om “Fru Søndagsfred

 1. …da må jeg jo tipse deg om Petunia, hvis du ikke allerede har oppdaget henne. Hun har en ukentlig fotoutfordring som heter 'Himmelsk'.
  Sleng deg med – !
  Din himmel var suUuperfin.

  😉 40 neste … kan bli flotte kamera av sånnt 😉

  Liker

 2. Nå vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne annet enn å si at du har skapt en helt fortryllende himmel i full harmoni med forgrunnen.

  Jeg er imponert

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s