Fru Morgenglad!


Dette går jo strålende! I dag så jeg til og med en som himlet med øynene da han fikk en passasjer ved siden av seg og han hadde så surt oppsyn at jeg nesten stoppet for å takke ham. Takke ham for at han slår alle rekorder for sure ansikter og at han dermed fikk meg til å trekke på smilebåndet. Ser du? Jeg er til med slett ikke så verst på morraskvisten?

Og nå er jeg ferdig med den saken. Noen kan jo tro jeg dveler lenge over ting som ikke har noen hensikt eller mening. Det er ikke MEG det nei! Jeg tenker aldri over ting to ganger, grubler ikke over noe som ble sagt eller skrevet, tar meg ikke nær av ting eller får et blaff av urdårlig selvtillit av noe, blir ikke liggende om natta og tenke over noe jeg har skrevet og angrer og må holde meg selv fast for ikke å stå opp igjen for å forklare meg sånn at det ikke blir misforstått, kommer ikke tre dager etter jeg har sagt noe på spøk og spør om vedkommende, som ikke husker det, følte seg støtt av det jeg sa. Det er ikke JEG det nei. Langt i fra.

Herlig. Da er det bare å sitte her på bussen og nyte soloppgangen over Konglungen da?

God tirsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s