Fredagssol


Vi prøver den gamle Nokiaen som vanlig i dag tenker jeg. Fordi jeg strevde med Iphone i går – og med pekefingrene i tillegg, kjente jeg på en senebetennelse jeg ikke har kjent snurten av siden videregående! Er det mulig? Tydeligvis. Jeg er ei pingle.

Dette skal ikke bli en blogg om sykdom og klaging altså, så er det sagt. Jeg ville bare opplyse om hva som KAN skje ved utstrakt pekefingerbruk.

I dag går ferden til Nordens Paris! Tromsø skal invaderes, tantebarn skal overdoseres av tantenusser, svigerinne skal klemmes ekstra godt, svoger skal smaskes på og en ny grav skal få et stille besøk. Jeg kjenner jo at bare ved å skrive det gjør kroppen indre opprør, men det er jo viktig å også gjøre ting som ikke bare gir glede. Sorgen må man tillate seg å kjenne på. Det er til og med lov til å gråte, akkurat når man føler for det, og ingen trenger engang vite hvorfor.

Før flyet kan lette og ta oss nordover til vakkert høstvær, hav og fjell, skal ting gjøres ferdig her på Youngstorget. Og i morgen kommer bloggen i papirutgaven til Budstikka! Ikke akkurat et oppslag over to sider, men likevel – jeg er der og det synes jeg er veldig moro.

Ha en solstrålende fredag! Husk å gi noen en klem! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s