Fru Pølse-Perez


«Når kona er borte danser grillpølsene på bordet». Det er et gammelt selvoppfunnet jungelord som lever i beste velgående her i Askelien. Jeg er jo ikke verdensmester i matlaging – og jeg har heller ingen intensjoner om å bli det, så de gangene jeg er hjemme alene er det ganske skrint i kostholdet.

Noe av det beste jeg vet er spaghetti med stekt pølse, og det er IKKE konemor sin favoritt for å si det mildt (kan IKKE skjønne hvorfor?) så det sto helt klart på menyen i dag. Som den fornuftige husmor jeg er, laget jeg selvsagt litt ekstra sånn at jeg kan ha det samme i morgen også. Det er viktig å spise seg lei på dette i løpet av dagene hun er borte, sånn at jeg kanskje glemmer å komme med det forslaget neste gang hun spør hva vi skal ha til middag. Jeg prøver meg minst en gang i uka. Hun spør hva jeg har lyst på og jeg svarer «spaghetti og pølse» og hun sier (før jeg rekker begynne på setningen) at vi IKKE skal ha det. Kan ikke forstå hvordan hun kan forstå hva jeg kommer til å si? Gang på gang? Det er nesten så jeg begynner å mistenke henne for å kjenne meg?

Pelle er selvsagt like glad i pølser som det jeg er. Jeg tror han VET hva som er til middag i dagene fremover når hun pakker kofferten og drar på kurs. Da jeg kom hjem fra jobb, slapp jeg ham ut som jeg pleier, men han satt i døråpningen med ørene på stilk helt til middagen var ferdig. Da lå det selvsagt et par smaksprøver i matskåla hans, og de gikk ned på høykant inne på kjøkkenet mens jeg satt i sofaen med beina på bordet og skåla godt plassert på «hylla». Antagelig ganske sexy, sett utenfra. Sikkert like sexy som hvis du hadde sett inn vinduet akkurat nå: En hund og dens eier ligger vi rett ut med trommeskinnmagene, ser på trashtv og halvsnorker.

Det er jammen bra jeg er godt gift og etablert! Og det er godt det ikke er installert kamera her, jeg tror ikke dette hadde gjort seg særlig godt på cv`n min.

Ha en strålende kveld! 😉

3 kommentarer om “Fru Pølse-Perez

 1. Kjempe glad jeg ikke er hos deg til middag idag.
  Og oppvarmet spagetti imorgen,det må da være helt på bånn.sikkert greit for pelle.

  Liker

 2. Åååååh, jeg ELSKER spagetti med stekt pølse! Og løk og ketchup! <3 Men jeg har samme problem som deg, samboeren er ikke like begeistret.

  Jeg ønsker deg en superfantastisk dag!
  Hilsen Kari

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s