Fru Se & HørNå har høsten startet for alvor skjønner jeg. Et sikkert tegn er at jeg begynner med strømper igjen. Jeg prøver å strekke det til det lengste, men i går måtte jeg kapitulere og ut en tur før lunch for å finne noe å varme meg på. Ved en nærmere titt var det nok på tide med strømper nå uansett, den fine gyllne fargen jeg fikk i sommer er ganske falmet. Det betyr virkelig at høsten er her, når jeg begynner å bli bleik igjen.

Et annet tegn er strikkaplagg. Og støvletter. Det siste satt litt inne, men pokker heller, jeg nekter å fryse! Og jodaaa, det ER koselig med høst. Peis og kakao og stearinlys og høstsuppe alle andre klisjeer som dras frem hvert eneste år. Jeg liker det jeg også.

Et annet høsttegn er alle tv-seriene som dukker opp. 71 grader Nord, BigBrother (HVEM gidder å bli med på det?? De som ikke så det de første sesongene fordi de ikke var født enda? Stakkars. STAKKARS sier jeg bare.) Og så har vi dokusåpen Frogner. Jeg synes de fikk ufortjent terningkast 1 i går, det er jo så klippet og redigert at bare det gjør det interessant å se på. Eller.. Interessant var jo en overdrivelse. Puteflaut er selvsagt ordet. Selv om jeg er imponert over at hu ene ikke gikk midt i daten og tømte rødvin over hodet på dusten hun var ute med. Evt ommøblert litt på tennene hans sånn at de ble litt rettere. Man KAN bare Ikke finne seg i slikt!

Og så har vi Idol som begynner i dag, og Gøy på landet (- som ga oss et par hysteriske latterbrøl i går da lillesøster Tove hadde vanskeligheter med å holde latteren unna og prøvde å legge ansiktet i alvorlige folder. Og da den ene ungkaren håpet han fikk se smilet hennes igjen. Fabelaktig. The story of her life. Får jeg en svoger fra Kviteseid?

Og til helga begynner Robinson. Jeg ser jo at jeg ikke trenger ha så mange hobbyer i høst, jeg har nok med å følge med i Programbladet. (finnes det enda?) I tillegg må jeg jo se Real housewifes of Beverly Hillsog Private Practice, og CSI og litt Greys og… Jauda. Hjerneføde i øverste potens!

Jeg overdriver selvsagt. Jeg ser ikke på alt dette. Eller, jo jeg svipper innom men jeg får ikke med meg hver episode. Og ikke har vi slik ein flott opptakar til tv’n heller, så jeg kan ikke ta igjen alt jeg muligens går glipp av. Det eneste jeg skal få med meg og følge med på, er lillesøster. Jeg må jo forberede eventuell svogermottagelse. (Eller salgsprosess, det kommer jo an på. Giftes bort skal hun uansett.)

Ha en fin dag der ute! 🙂

(Når jeg nå leser gjennom blir jeg nesten litt stolt over dette innlegget. Det ligner litt på en Rosablogg! Og jeg som har gjort det slutt med rosa etter snart 40 år i den fargen. Ska sei. Har jeg en skjult egenskap? Veldig informativt blogginnlegg er det i alle fall. Applaus til meg!)

3 kommentarer om “Fru Se & Hør

  1. Jeg blir helt gal av alt som går på tven nå, men så er problemet mitt at jeg er så himla nysgjerrig. Jeg MÅ bare se. Det blir serieopptak etter serieopptak som jeg kan kose meg med utover høsten mens mannen er på jobb;)

    Liker

  2. Kanskje du er som meg – innvendig blond? jeg satt og sydde i går, og hørte på tv-en som mannen av uvisse årsaker satt på tv Norge. Da tredje eller fjerde nek snakket om viktigheten av å by på seg selv begynte jeg å bli bekymret. Men du, søster som er med i Gøy på landet? Det er jo litt stas da, nå må jeg nesten følge litt med på det, siden jeg liksom synes jeg kjenner deg bittelitt:)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s