Fru KalvedansHvor ble det av disse dagene vi kaller helg? Denne helga har bare bestått av lørdag føler jeg, selv om den dagen faktisk gikk bort i kø. Jeg skulle til Bygdøy for å se på en vielse, men da jeg kom til Sandviksbrua og det sto dønn, begynte jeg å ane uråd. Det smarteste jeg kunne komme på, var å kjøre over Røa, men jeg hadde jo glemt at det var ett eller annet arrangement der, noe som gjorde at jeg ble stående i kø og snudde før jeg kom meg dit også.

Hvorfor i all verden må idrettsarrangementer legges midt i trafikkerte områder? Kan ikke de som absolutt vil løpe, gjøre det i skog og mark som vi har uendelige mengder av i dette landet? Jeg kan ikke forstå at det skal være nødvendig å stenge av veier, omdirigere busser og lage KAOS! Hvis det er for å få publikum til arrangementene, er det vel bedre for den norske folkehelsa at de kommer seg ut i skogen med frisk luft og fuglekvitter for å se på, enn å stå og henge ved kiosken i stiletthæler?

I alle fall, da jeg forsto at jeg ikke rakk vielsen dro jeg på SmartClub i stedet. Fra himmel til helvete kan man trygt si. Jeg fikk kjapt handlet det jeg måtte og skulle skyndte meg hjem. Trodde jeg. Jeg ble faktisk sittende i nærmere en time – i kø – INNE i parkeringshuset, fordi en eller annen nepe hadde krasja i en annen – utenfor. På E18. Gratulerer med dagen! Da jeg endelig kom meg ut og fikk friskluft og trodde at kysten var klar, måtte jeg kjøre opp ved Hvalstad og mot Skaugum og innom Asker sentrum for å komme meg hjem, fordi det var kø ved Holmen. Jada.

De som kjenner meg vet hvor inderlig jeg misliker å stå i kø. Jeg tror ikke det er mye som får meg i så dårlig humør som det, derfor unngår jeg stort sett ting som kan forårsake at jeg må stå i kø: Konserter, populære utesteder, utfartsdager og salg. Jeg går sikkert glipp av noe, men det vet jeg i mitt enfold ikke noe om, så da er det greit.

Vel, jeg kom meg hjem, konemor fikk laget verdens beste paella til kveldens søsterklubb og jeg lærte meg hvorfor vinsmakere spytter ut etter hver smak. Det er altså en overhengende fare for kraftig beruselse hvis man ikke gjør det. Men som jeg konkluderer med her jeg sitter i øsepøseregn på bussen: Denne kua har i alle fall ikke glemt hvordan det var å være kalv. Ved nærmere ettertanke tror jeg ingen av Søstrene har glemt det.

Ti avknekte negler og litt rufsete i pelsen – vi er alle enige om at det BLE en bra helg.

Ha en FIN mandag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s