Fru Helga!Helga! Det er nesten så jeg skulle ønske jeg HET Helga, tenk så mange som har gode tanker om det navnet! Det blir alltid sagt med glede i stemmen. På fredager i alle fall. Mandager er en annen sak. Ved nærmere ettertanke spørs det om jeg skal være fornøyd med det navnet jeg har likevel. Helga Perez hadde blitt litt rart det også.

I morgen skal jeg til Bygdøy kirke og smugkikke på at kollega Señor C får sin kjære. Når man hver dag over en periode ser at en mann blir mer og mer svett i panna, skrittene blir litt kjappere og du kan føle at det går rundt for ham innimellom kommunikasjonsstrategier og presentasjoner, og jeg som ikke greier annet enn å humre litt i skjegget over det hele, da skylder jeg å se ham bli godt gift. Og så lar jeg jo ikke sjansen til å snufse litt over kjærligheten gå fra meg må vite!

Apropos kjærlighet: I morgen kveld er det klart for å møte Søstrene igjen, og siden sist vi møttes har det tilkommet to tvillingjenter og en ettåring fra Colombia, og selv om jeg langt ifra liker å snakke spesielt langvarig om bæsjebleier og den første tanna, gleder jeg meg til å høre om disse små damene som kommer til å bli en stor del av klubben vår fremover! Mellom barneprat og tårer skal vi også få tid til en seriøs vinsmaking – nå begynner vi virkelig å bli avanserte – I love it!

Jeg kjenner nå at det må organiseres en samling i løpet av året, der Søstrene tar med menn og barn. Juleverksted kanskje? Hm. Dette må luftes med jentene i morgen. Det var en strålende ide om jeg selv skulle si det!

Nå skal jeg ta med mine gode ideer og gjennomføre dagens siste arbeidsøkt, kanskje de kan brukes til noe fornuftig på en fredag?

Fred og solskinn til dere alle! (Sorry Ida, jeg elsker den avslutningen, jeg måtte bare tjuvlåne den..)

God helg – husk å gjør noe som gjør godt i magen! 🙂

En kommentar om “Fru Helga!

  1. Hope are having a great summer. In Ibiza being extremely hot, Having a great summer. Being Extremely hot in Ibiza, long beach and relax. I hope to be a week in Oslo in early December and the cold and sleep With That city I love so much. I had a friend visiting from Oslo!
    Spend a happy Sunday!
    ( I dont no why but I cant coment whit my google konto )

    Maria

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s