Fru FølsomI dag sendes alle gode tanker til Tromsdalen Kirke. Det er helt ufattelig at hun er borte, det finnes ikke noe mer meningsløst enn dette. I slutten av september skal vi opp å hilse på henne på kirkegården og klemme på familien som trenger alle klemmer de kan få nå.

Hvil i fred, kjære du.

Jeg håper for min egen egoistiske del at dette setter et lite punktum for triste ting. Jeg føler meg helt tappet for energi og gnist og skulle veldig gjerne hatt det tilbake.

Fra tristhet og meningsløshet til latter og fjas. Lillesøster Tove er med på TV Norges høstserie “Gøy på landet” som hadde premiere i går. Og jeg må jo bare si at jeg var veldig storesøsterskeptisk til konseptet og reisen underveis, men å se det ferdige produktet på tv – veldig bra! Jeg liker måten det er laget og vinklet på, jeg liker til og med logoen deres. Nå skal det bli moro å følge med fremover – om det blir noe svoger på meg! 😉

De som har fulgt meg en stund kjenner jo til min aversjon for store kvinnesamlinger. Til å være lesbisk og så glad i damer som jeg er, er det helt motstridende å få fnatt av mer enn tjue i ett rom. Men nå gikk jeg på en slik nettverkssamling for kvinner i vår – og tro det eller ei: I dag skal jeg på en ny! Jeg jobber i et stort konsern med mange dyktige kvinner. Nå skal vi samles og dele kunnskapen og få påfyll av ny. Jeg er selvsagt kritisk, men også åpen.

Og så får vi jo mat. Da er det i alle fall greit.

I denne gladtriste blandingen av sorg og glede går jeg herved ut i verden denne solfylte tirsdagen. Det finnes som kjent bare muligheter, i dag skal jeg gripe dem!

Solskinn til dere alle!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s