Fru Ferie!


Da har bloggen fått et lite sommerløft – med et bilde jeg tok i Leangbukta en vakker dag i juni, på toppen. Det er greit med noen små forandringer, både her og der!

Nå er det straks (endelig) min tur til å legge PC, telefon og hverdagshjernen igjen hjemme, og sette nesa mot barndomsminner og nye opplevelser. Espa, Kvisvik, Gjevilvatnet og Oppdal er spikret i planen, men forhåpentlig vis får vi også med oss noen “det tar vi på sparket”-steder. Sånn som Smøla, Halsa, Atlanterhavsveien og Stokkøya. Ser jeg på værmeldingene blir jeg bare sur, så det har jeg sluttet med. Sur er bortkastet!

Det skal uansett bli en GOD ferie – og tatt gradene i en ørliten betraktning får jeg i år satse mer på kvalitetsferie på innsiden enn på utsiden. Blir jeg brun får det bli en bonus! Jeg har fått låne svigerfar sitt speilreflekskamera i tre uker, så jeg tipper jeg ikke kommer til å bry meg nevneverdig om at det regner en skvett. (Og jeg er fortsatt verdensmester i selvbedrag.)

Og til deg som er en kjeltring og tror det er fritt frem i Askelien fordi jeg skriver her at vi blir borte, så værsågod. Alarmen står på (og etter diverse incidenter i vinter, vet vi at den funker), naboen følger med og det mest dyrebare har vi tatt med oss. Det ligger et halvt brød i fryseren, i tilfelle du skulle bli sulten av å lete etter verdisaker. (PS! Du må gjerne ta den orange gressklipperen som ligger under verandaen.)

GOD SOMMER! 🙂

En kommentar om “Fru Ferie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s