Fru Euforisk glede!


Det er først når man slipper pusten man kjenner hvor forknytt man egentlig har vært.

Mamma ringte fra St. Olavs og fortalte gledesgråtende at hun er kreftfri – og den følelsen jeg fikk da hun sa disse ordene, har jeg aldri før kjent. Den var helt motsatt av følelsen jeg fikk da hun ringte og sa at det var kreft i kulen og jeg falt rett i kjelleren. Denne gangen tror jeg at jeg nesten var nær perleporten, en slags euforisk indre rus som sparka bein på meg og gjorde at jeg måtte sette meg rett ned inne på printerrommet, blant esker av papir og tonere mens tårene bare strømmet. Jeg kysset til og med rosenkransen jeg har gått med de siste dagene, selv om jeg ikke er katolikk. Alle gode krefter har vært påkallet for å hjelpe oss.

Nå kan livet gå videre, nå kan ferien planlegges, nå kan alt bare komme og bli akkurat som det blir! Jeg skrev en gang tidligere i år, da alt var på det verste: Vannet frøs, røra ble tette, Pelle fikk SM-dommen, huset brant, økonomien gikk til skogen, mamma fikk kreft, det var vannlekkasje på spisestuetaket.. at det eneste som manglet var at det skjedde noe med bilen. Nå har det også skjedd, jeg leverte den til reparasjon hos Toyota Asker i dag tidlig – men da er vi i alle fall FERDIGE med det også! NÅ er det ikke mer igjen. Det verste som kan skje nå er at kona går fra meg, og gjør hun det da kan dere bare reservere plass til meg på Blakstad med en gang. Nå tåler ikke dette lille hjertet mer.

I frykt for at jeg nå har jinxset selve livet, skal jeg kjøpe en blomst til min kone, ta frem kofferten, skrive lange lister over hva vi skal ha med oss på norgesferien og smile herfra til månen – i alle fall resten av sommeren!

NYT dagen! Det skal i JEG gjøre! 🙂

2 kommentarer om “Fru Euforisk glede!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s