Fru Feriestillhet


Halloooo – er det noen der ute?

Det er så stille over alt at hvis jeg ikke visste bedre, hadde jeg trodd at jeg var den eneste igjen i detta landet. Ikke det at jeg har noe spesielt å komme med selv heller når jeg tenker meg om. Jeg kunne klaget til Ruter fordi jeg måtte stå hele veien inn til Oslo i dag – til tross for fellesferie, men det er jo bare bortkastet energi. Dessuten tenker jeg at han som hisset seg opp og lot irritasjonen gå utover bussjåføren i dag, sender den klagen jeg kunne sendt hvis jeg orket.

Apropos orker: Jeg tror ikke at det kommer til å komme de helt store innleggene fra meg fremover, til tross for at det er 2 uker til vi tar ferie. Jeg benytter anledningen til å si GOD SOMMER til dere alle! Jeg skal lade opp til nye skriblerier, ny energi og kreativitet med hyttetur til gode gamle Knausen på Nordmøre, hyttetur til Gjevilvassdalen og kos hjemme i Askelien.

NYT sommeren! Husk at det er et år til neste gang! 🙂

3 kommentarer om “Fru Feriestillhet

 1. Hei Anne 🙂
  Ja det er fryktelig stille i blogglandia 🙂
  Tror det er mange som har tatt ferie, før
  de har tatt ferie, hihi… Kjenner selv at
  innleggene lar vente på seg her hos meg
  også, selv om det er 2 uker til det skjer.
  Titter innom for å ønske deg en flott ferie
  og en riktig god sommer, når den kommer 😉
  Klem fra Mette

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s