Fru Tøysefredag


For en luksus! Ikke nok med at det ikke er NOEN på veiene, i dag fikk jeg også tatt jomfrubussturen i det nye kollektivfeltet fra Hvalstrand til Holmen, og så lenge som de har holdt på med den lille stubben var jeg jo redd jeg måtte vente minst ett år til, men den gang ei. Godt jobba karer! Å jobbe når alle andre har tatt ferie har absolutt sine fordeler. Fredager har også sine fordeler. ALT er lett og behagelig – hvorfor kan man ikke ta med denne følelsen inn i de andre hverdagene også?

Sine fordeler har det også å ha lang erfaring i selvklipp! For et par dager siden farget jeg det – igjen, for å få bort det røde som har plaget min indre rosa prinsesse i flere uker nå. Nå er det brunt og fint igjen! Men så ha det jo vokst en del også, siden sist jeg bar hos frisøren – og hva gjør fru Perez da, før klokka sju en fredags morgen? Jo hun tar saksa i egne hender. Snipp, snapp, snute – kort hår igjen, og alt i rute. Flotte greier, hva? Nå har jeg for 150 kroner fått både ny farge OG ny sveis! Fy søren altså, jeg er jaggu meg ganske økonomisk OG impulsiv når jeg bare får tenkt meg litt om! Gratulerer til meg.

Nå skal det sies at jeg har noen års erfaring i selvklipp, jeg la tross alt grunnlaget ganske tidlig. Og frem til jeg begynte å spare til langt fordi jeg ønsket meg laaaangt flagrende, tykt, skinnende blondt hår i mitt eget bryllup, klippet jeg meg selv. Langt ble det, men særlig tykt og kvalitetsmessig noe å skryte av, er det vel ingen som kan påstå at det ble. Nå som jeg har blitt kort igjen, kan jeg jo ta opp igjen denne selvfriseringshobbyen min, eller hva mener folket? Godkjent?

I dag er det 14 dager til vi tar ferie, og det at alle andre nå har reist fra Oslo og latt meg være alene på veiene, gir meg ikke akkurat noe mindre lengsel mot late dager på hytta. Men jeg holder ut! Bevares. Og mens jeg holder ut kan jeg planlegge neste hårfarge eller noe annet av samme viktighetsgrad. Perfekt.

God fredag!
Og god sommer til dere som har koblet ut hverdagen og nyter fridagenes uendelige letthet – jeg kommer etter!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s