Fru Fredagsfjern


Og jeg som skrev en lang og innholdsrik blogg i dag tidlig. Den forsvant gitt. Ett eller annet i elektronikken fungerte ikke, så da kan det jaggu være det samme med alt det fornuftige. Nå sitter jeg ganske behagelig i buss-setet på vei hjem, med Beverly Craven på øret, Dundersalt i munnen og en fornøyd tanke om at det er helg spinnende i den oppbrukte hjernen min. Denne uken har gått så fort at jeg nesten ikke forstår at den har eksistert engang.

Jeg hadde store planer om å være litt homo på Skeive Dager på Rådhusplassen i dag, men jeg er til og med for tom for luft til det. Eller – ikke til og med, jeg pleier jo ikke akkurat renne ned dørstokkene på slike arrangementer, men i år er en god venn av meg medansvarlig for regien for HIV Norge sitt arrangement så jeg hadde tenkt å støtte litt opp om det med mitt nærvær. Jeg får støtte i tankene i stedet. Jeg burde vel egentlig vært en tur på den legendariske årlige Kvinnekvelden også og svingt rompa mi til Dj Frides funky låter, men jeg får jo som kjent klaustrofobi av å være i rom med flere enn 20 damer på en gang, så jeg overlater den delen til de som virkelig har lyst.

Og i morgen braker det løs for Extrema på Kalvøya! Jeg hadde vel egentlig ingen planer om å dra dit i år, men jeg tror ikke jeg greier holde meg unna. Og sett i lys av at jeg har fått FIP-billetter, det er meldt sol, min venninne Lena og grunnleggerkjæresten Marcel har lagt ned utrolig mange timer i å få denne dagen perfekt for alle som liker god musikk, og sett i lys av at vi har en kreativ konkurranse på jobben om dagen, har jeg tenkt å ta med kamera dit på jakt etter lidenskap, dristighet og respekt! Det må jo være det perfekte sted for å finne en eller flere av disse verdiene? Og hvem vet, kanskje jeg får rockefot også?

Aller først er det senkede skuldre, fredagskos, lammekoteletter og et glass vin sammen med konemor og Pelle. Det føles som en evighet siden sist!

De nære ting. De slår aldri feil.

God helg! 🙂

En kommentar om “Fru Fredagsfjern

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s