Fru HJEMMEkontor


Nå har jeg lært meg at jeg ikke skal høre på det som først blir sagt når det gjelder ord fra sykehus. Det kommer alltid noe etter som ruinerer den gode følelsen. Mamma ble operert før helga og de sa det ikke hadde spredd seg, men alikevel vet de jo ikke helt – så det ordentlige svaret får vi den 11. juli. Kan de ikke bare la være å si noe før de vet 100%?? Jeg skjønner bare ikke den tankegangen – tror de at det er bedre at de sier at «dette ser fint ut» og så komme med en kontra noen uker etterpå? Hun må stråles uansett hva svaret blir, og har det spredd seg må lymfekjertlene under armen fjernes og i verste fall – hele puppen må bort og cellegift inn. Vi må derfor fortsatt holde pusten.

Vi har hatt en GOD helg her i barndommens dal, tross alt, med deler av storfamilien samlet til 60-årsdag. Besteforeldre, tanter og onkler og søskenbarn, søsken og foreldre. Gaver, kaker og mye prating – og som den snille datter jeg er (og til mormors store glede «Eg håpte du skulle seie noke!»): Tale. Jeg holdt jo på å besvime av prestasjonsangst, men det er jo bare tull – hvor skummel kan egentlig familien være? Jeg leste Mammadaltbloggen høyt for henne, og det er rart med det, det er liksom greit å utbasunere sine tanker til dere her i internettverden, men når jeg skulle si det høyt til henne og familien, ble det plutselig veldig personlig og privat og jeg følte at jeg utleverte meg selv på en helt annen måte enn når det bare blir skrevet. Det betydde liksom plutselig ENDA mer, det som sto på papiret.

I dag har jeg hjemmekontor i ordets rette forstand – på det gamle pikerommet. Jeg sitter her og ser ut på Storhornet, drikker kaffe, svarer på mailer og mekker i excelarkene mine. Hører at de pusler og prater i stua, radioen som står på i bakgrunnen – gode og trygge lyder. Og trygghet har aldri vært et viktigere behov enn akkurat nå.

Ta vare på hverandre – her skal det klemmes hardt før nesa settes mot Asker igjen!
God mandag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s