Fru Ut på tur!


Sånn. Da var alt pakket og klart – og pakket en gang til. Jeg er jo ikke en flink pakker, det må jeg jo bare innrømme. I all fall ikke sånn praktisk sett. Jeg ruller klærne sammen og klemmer oppi og mellom og ved siden og blir selvsagt helt fortvila fordi jeg ikke får plass til alt. Heldigvis bor jeg sammen med Den praktiske Pakkesjefen, så hun tar like greit ut alt jeg har klemt sammen, legger det pent sammen og ned i kofferten igjen og på mystisk vis er det plass til alt og mere til og jeg får igjen lokket uten å måtte hoppe på det.

Huskelappen over hva jeg skal kjøpe med hjem til konemor og andre som har ønsket seg noe, er trygt plassert i vesken og uttalen på det jeg skal spise er gjennomøvd. (Det ene bakverket kan forveksles med det kvinnen har mellom benene hvis uttalt ukorrekt, så den har jeg øvd på i hele natt. Jeg vil jo ikke bli tatt for å flørte med de spanske bakeriekspeditrisene må vite!)

I morgen på denne tiden sitter jeg og spiser frokost på Can Serrat, drikker små kopper spansk kaffe og klør på myggstikkene mine. Jeg kjenner lukten av pinjetrær, sand og landskap som varmes opp av sol – og, i følge værvarselet: høyst sannsynlig lukten av friskt regn. Alt dette er uansett gode lukter som jeg forbinder med Spania og som jeg gleder meg til å inhalere igjen. Den gamle vingården vi skal bo på, ligger litt oppi fjellene og ikke så langt fra Montserrat – og ettersom jeg faktisk HAR pakket ned joggeskoene, ser jeg ikke bort i fra at jeg faktisk endelig kommer meg opp dit.

Jeg ser jo at jeg romantiserer dette noe helt fantastisk – enden på visa er vel at jeg ligger og vrir meg i senga mi hver morgen, med tunga klebet til ganen og en nisse som banker på innsiden av hodet. Ut på tur med 45 kolleger legger opp til utstrakt omgang med cava og sene netter – og jeg er lider jo av den meget kjente diagnosen asosial angst. (Hvis sosial angst er intens frykt i sosiale situasjoner, må jo asosial angst være det motsatte?) Det gjenstår altså å se om joggeskoene i det hele tatt blir brukt eller om jeg har tatt dem med bare for å fylle opp kofferten.

Uansett – moro blir det!
Ha en FLOTT pinsehelg, hvor enn du måtte befinne deg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s