Fru Streikevillig


Søren også, så ble det ikke streik. Jeg som hadde satt min lit til at jeg kunne bli tvunget til både sparing og slanking. Jeg var derfor ikke en av de som sto i kø foran minibanken i går og var med på å gi bankene en solid gevinst i uttaksgebyrer. En milliard tatt ut, eller? Ikke rart at det ikke ble noe streik, de fikk jo inn en formue på å antyde stengte banker! Smart.

Flere burde true med streik, det får oss til å stoppe og tenke opp litt. Eller, noen av oss i alle fall. Det finnes jo de som hyler «de tjener da faen meg nok fra før, hva med oss som ikke gjør det, hva om VI hadde streiket?» Ja. Hva om dere hadde streiket? Kanskje dere skulle prøve det i stedet for å sutre så jævlig over at alle andre har det så mye bedre enn dere? Eller finne dere en ny jobb – eller en jobb i det hele tatt, og ikke legg i hendene til staten at dere skal få til smør på brødet.

Sammenlignet med forferdelig mange andre har vi det så godt at det en skam at noen alltid skal klage. Og de som IKKE klager – det er de som hadde hatt grunn til det – men hører vi fra dem oppi det hele? Neida, de blir helt overkjørt av disse FrP-velgerne som syter og stønner over den minste lille ting som ikke gir DEM oppmerksomhet. Finn dere en mur å klag til!

Nei, nå sporet jeg helt av her, men jeg blir så irritert på folk som skal GNAGE på alt og at ikke DE får! Hva da ikke DE får? Det er ingen selvfølge at noen skal få noe som helst! Sutrepaver!

Men jeg ville altså hatt en streik. En streik som hindret meg i å forbruke noen dager. Som fikk meg til å bruke det jeg allerede har i stedet for å kjøpe nytt. Som fikk meg til å tømme tørrvarelageret og fryseren, i stedet for å la ting ligge så lenge at det til slutt må kastes. Hvor mye skal det egentlig til før en gjennomsnitts familie blir SULTNE i dette landet? Det er så mye mat og godteri i skapene rundt omkring at vi kunne overlevd i ukesvis. Men nei da. Vi MÅ jo ha ferskt brød hver dag, og melka som gikk ut på dato i går kan man jo IKKE drikke. Kast. Kast. KAST.

Selvsagt kunne jeg greid alt dette selv – uten en streik, men det er da så mye bedre å om noen styrer oss til det, er det ikke? Så har vi noen å klage på om vi ikke greier det?

Fantastisk.
Ha en regnfull, forbruksvennlig og klagefri dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s