Fru Solstråle!


For en nydelig morgen! Sola skinner over Askelien og over den fineste utsikten fra bussen: Akkurat i det den kjører gjennom Leangbukta og jeg ser Hvalstrand og Konglungen på hver sin side av fjorden, badet i sol. Hver morgen ser jeg dette og da blir jeg så GLAD for at jeg bor akkurat HER! Ved sjøen! Er du ikke enig? Akkurat som jeg drømte om som lita jente.

Denne morgenen er selvsagt litt ekstra god fordi jeg har sovet som en stein hele natta, uten å prate, uten å ommøblere dyna, styre med laken og puter og hva enn annet som plutselig er i veien og gir meg åndenød fordi jeg er bekymret og redd. Og den er ekstra god fordi mamma er frisk og vi fortsatt skal få den ære av å ha henne rundt oss. Jeg føler meg så lett og glad at jeg er sikker på at om det hadde bøttet ned som i går, hadde det likevel vært solskinn.

Jeg skulle ta et glass vin i går, men endte opp med å tullejogge ut energien i den nye supertrimbuksa mi istedet, og ettersom jeg ikke helt har kommet i gang med min joggekarriere (men det blir nå som jeg har ny bukse og nye sko!) ble jeg litt sliten. Og da måtte jeg hvile. Og så var det leggetid. Slikt skjer. Jeg skal øve på utholdenhet i løpet av langhelga vi går inn i. Kanskje.

Først skal jeg glede meg over en kollega som gifter seg i dag – gratulerer flotte Hilde! Måtte lykken gro som gresset bak utedo! (Og alle vet at det er der det gror best og kraftigst, så det er en pen ting å ønske selv om ordet do ikke er helt passende.) En perfekt dag for bryllup i strandkanten og mye champagne! Jeg skal også drikke champagne – og feire dobbel bursdag i storbyen, hvorav den ene er en 30års, jeg skal jeg møte lillesøster og klemme henne flat og jeg skal nyte sommernatta sammen med konemor, familie og gode venner.

Livet leker. Sola smiler. Jeg gjør begge deler.
Ha en strålende 1. juni – NÅ er det sommer! 🙂

2 kommentarer om “Fru Solstråle!

 1. ER bare innom for å ønske deg en glad junidag! 🙂

  Så bra med gode nyheter med mammaen din! Det må være en lettelse. Jeg vet det meste om å være redd for mammaen sin og vente på slike svar. Min mamma fikk kreft første gang da jeg var 19. I dag er jeg 46 og hun har etter det hatt 2 tilbakefall, men lever fortsatt i en alder av 70!!! ♥

  Klem,
  AW

  Liker

 2. Hei!
  Godt at ting går bra. Ingentng i verden er bedre enn det.
  Ellers er utsikten nyyydelig! Å bo ved sjøen må være fantastisk! Bade hver dag?
  Du kan foreksempel bade rett etter joggeturene dine!
  Hilsen
  Aceogmor

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s