Fru Redhead


Jøss. Jeg trives med å ha rødt hår? Det hadde jeg ikke ventet faktisk, i allefall ikke når det er en slik kvasirødfarge som – av rødhårete, ikke betegnes som rød engang, bare gyllen. Men alt gyllent har vel et hint av rødt, ergo håret ER rødt. En fin lød og glød i ansiktet fikk jeg i alle fall, den matcher hudtonen min. (Flaks gitt.) Og så synes jeg plutselig jeg fikk LOV til å være litt hissig? Sier ikke myten det, at rødhårete er litt lettantennelig? Etter at jeg skrev at jeg aldri hisser meg opp lenger, har jeg jo ikke gjort annet, så spørs om denne rødfargen kom som bestilt. Det er et hint faktisk.

Jeg skal selvsagt ikke ha det slik så lenge, tenkte toppen skulle få hvile seg litt før jeg går løs på neste runde. Og hvem vet hva slags farge som dukker opp da? Lykken er jo at jeg er korthåret fra før, så steget er ikke SÅ langt om jeg bare må klippe av alt.

Da blir jeg sikkert seende ut som hun lesbiske Gry i tegneserien Kollektivet. Herlig. Det vil nok konemor like tenker jeg.. Spørs om jeg må gå til en frisør likevel, slik at det ikke blir skilsmisse oppi det hele.

To be continued.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s