Fru Fredagsfryd


Helg igjen jo! Det er jo bare noen dager siden sist, så fantastisk det må være og ha fri en dag i uken? Når jeg blir rik skal jeg jaggu meg ha det. En hel dag midt i uka, til bare kos, gjøre ting jeg ikke får gjort i helgene, luke litt ugress og pusle hjemme. En vakker dag. Om ti år kanskje? Det får være målet, og tiden flyr jo så fort at jeg sikkert ikke rekker å tenke meg om en gang før jeg sitter her og er femti år – med en pusledag i uka.

Skal tro om vi er ferdig oppusset i Askelien da? Ting tar jo så gudsjammerlig lang tid, og alt koster en formue, og så vil vi jo gjerne leve litt også og ikke bruke alt på planker og maling. Vi blir vel ferdig en dag. Babysteps er det noe som heter – de gjelder i høyeste grad her. Kanskje jeg skal prøve å komme litt videre i ett eller annet prosjekt i helgen? Jeg blir liksom ikke så veldig inspirert kjenner jeg, når det står gravemaskiner og stålgjerder og jordhauger rundt på alle kanter, men jeg får lukke øynene og late som om det er et fint gjerde og blomster i flor der. Og så får vi se om jeg greier lure meg selv når jeg egentlig ikke har lyst til å bli lurt…

En ting jeg ikke trenger lures til er kveldens festligheter! I dag samles Søstrene igjen, og det kommer til å bli en særdeles hyggelig kveld i vakre Vollen. Åtte damer med vinflaskene sine, solskinn, fred, frihet, kake og skravling – det kan jo bare bli som det pleier bli: Helt perfekt!

Først er det siste innspurt på jobben, og det er mye å henge fingrene i om dagen – I love it!

(Apropos henge fingrene i: I går fikk jeg en rosetorn LANGT inn i langfingertuppen og jeg får den IKKE ut igjen – noen kjerringråd eller andre hjemmelagede tips der ute?)

God helg, og nyt sola og livet! 🙂

En kommentar om “Fru Fredagsfryd

 1. Grønnsåpe! Funker hver gang her i huset i alle fall. Enten tar du å blander 1 ss grønnsåpe med 3 ss varmt vann. Sitt med fingeren i blandingen en halvtime. Grønnsåpen (ikke furunål, kun vanlig eller medisinsk du får på apoteket) bløtgjør huden rundt flisen og får flisen til å gli litt ut. Oftest nok til at du får tak i den med en pinsett.
  Alternativt kan du dryppe litt ublandet grønnsåpe på et plaster og gå med det et par timer.
  Sitter tornen forsatt fast etter dette må det lages et lite snitt over tornen for å lage en «utgang». Kanskje greit å få en lege til å gjøre det, med mindre du er en ektefødt speider. 🙂

  Lykke til og god helg!

  Klem,
  AW

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s