Fru Rosablogg!


For en FIN helg! Er det ikke digg når man hører på værmeldinga at det skal bli regn og kjipt, og så våkner man opp til sol og fuglesang (Ok, noen regnbyger innimellom, men det gjør bare godt for gresset)! Jeg synes i alle fall det er fantastisk. Lørdagens støvtørking og støvsuging gikk som en lek, vinduene åpne, blafrende gardiner, deilig musikk og ren lukt – man kan bli gladkristen av mindre.

Fullt så gladkristen ble jeg ikke da jeg dro på Holmen Senter. Ikke fordi det er fælt å være der, tvert imot! Det er det beste kjøpesenteret jeg vet og det er så mye fint å se og kjøpe at det er tortur å gå der med «rett før lønnings-tom» konto. Jeg var så dum at jeg gikk inn på Dorothea en tur men jeg måtte bare gå ut igjen før jeg begynte å gråte. Det er så mye fint der både av klær og interiør, at det er til å bli koko av. Det som fikk meg til virkelig å gå ut igjen, var at de hadde halv pris på noen støvletter jeg har siklet på siden i vinter. Og da jeg i tillegg så noen fantastiske blondekjoler var det bare å løpe. Jeg greide å gå forbi alle andre fristelser og kjøpte bare det jeg måtte ha, det er HELT forferdelig å være så fornuftig! Jeg trøstet meg selv med en kanelsnurr og en kaffe. Mat må man i alle fall få når man ikke kan kjøpe blonder og rysjer og nupereller og volanger og perler og silke og all verdens herligheter – selvfølgelig i alle yndlingsfargene også.

Jeg har forresten bestemt meg for å bli rosa igjen. Bloggen har ikke gjenspeilet MEG i det siste, jeg har tydeligvis brukt denne siden som søppelfylling for mine kritiske tanker. Og det er jo ikke en sånn en jeg vil være. Jeg hadde ikke giddet lese bloggen min om jeg hadde fortsatt i kritiskhjørnet. Det er nok av de som klager og syter over alt mulig, jeg vil ikke bli en slik en. Og hvis jeg ikke vil lese det jeg selv skriver, hvem vil det da? Skjerpings! Rosabloggen er tilbake! Fra nå av skal jeg hver dag skrive om noe positivt og hyggelig!

Dagens gladnyhet er at vi har fått leie hytte i Gjevilvassdalen i sommer. Gjevilvassdalen ligger i Trollheimen, ikke så langt fra barndommens dal og er en av de vakreste perlene i Norge. Hytta ligger nede ved vannet og jeg gleder meg allerede som en nystrikket ullgenser til å våkne opp der, gå ut i den varme og samtidig skarpe fjellufta, dyppe tåa i vannet, spise frokost i solveggen, ro en tur og fiske middagsmaten, nyte lange svale kvelder mellom fjella og virkelig bare kjenne roen. Ahhh, jeg ble nesten søvnig bare av å skrive dette.

På tide med en kaffe før dagens gjerninger! Ha en strålende mandag og hipp-hurra i morgen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s