Flotte Ører!


Min kjære kone ønsket seg EN ting i bursdagsgave, nemlig en øreskylling – på meg! Jeg får stadig høre at jeg ikke hører, og jeg må jo innrømme at de som nevner det, har kan ha litt rett. Jeg hører antagelig ikke helt som jeg skal. På grunn av det var jeg i dag flink pike og fullførte bursdagsønsket til konemor. Jeg gikk til legen og sjekket ørene – og de var så rene som den hviteste snø på den høyeste fjelltopp! Ingen skylling nødvendig. Det visste jo jeg, hallo jeg kjenner tross alt min egen kropp, men for å overbevise omverden kan jeg nå stolt si: jeg har flotte og svært funksjonelle ører!

Kona lo godt da jeg, lettere indignert over å i det hele tatt måtte spørre legen om en slik sak, ringte for å fortelle det. Og det sier jeg ikke noe på. Legen smilte litt humoristisk til meg hun også. Hun sa til og med at jeg kunne få høreapparat om jeg følte det var nødvendig. (og så klukket hun litt, jeg sverger, DET hørte jeg!)

Om jeg ikke hører som jeg skal, er det altså ikke på grunn av dårlig rengjøring – det er heller på grunn av alderen, tenke seg til. Jeg har aldri følt meg så gammel som da legen sa det. «Etter hvert som vi blir eldre» – hva i all verden? JEG kan si at jeg er min egen bestemor, men at andre sier det… No-no. Jeg tenker vi heller sier at jeg hører akkurat det jeg VIL høre, ikke sant?

Det tok dog ikke fra meg piffen! Det er nemlig vår, jeg har tynne klær på og humper meg inn til storbyen i en gammel togvogn (som forresten har de aller beste og mykeste setene!) det er 4 dager til jeg har bursdag og det er straks påskeferie!

Og bare så det er sagt en gang for alle: jeg hører deg nok! 😉

God tirsdag!

En kommentar om “Flotte Ører!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s