Fru Fregnete Hagenisse


For en fantastisk helg! Og dette er bare starten, tenk deg det da! Nå blir det varmere for hver dag som går, det blir grønnere og vakrere og det er snart tid for å ikke gå og legge seg klokka ti på kvelden fordi det er hyggeligere å sitte og slumre i en stol i hagen og høre på surr fra fluer og naboens tv-titting.

Vi har, som «alle» andre, fått ryddet en del i hagen i helgen. Et tydelig vårtegn er når bakenden til naboen dukker opp blant trær og busker på andre siden av veien. Og på tross av at det ser bombet ut langs muren vår – nå ser det i alle fall fint ut der VI har ansvaret. Så er det bare å smøre seg med den berømmelige tålmodigheten for når resten blir ryddet.

Resultatet av helgens fysiske aktivitet er gnagsår på tottene, skrubbsår på leggene (Ja! Jeg har gått med bare legger!) fordi jeg har vært i skogen og tynnet ut litt (til ingen nytte, men det gjorde godt for irriterte tanker om hvorfor ikke han som eier skogen kan gi oss lov til å bare fjerne alt som er plagsomt), et parhalvknekte negler og vårrødme i kinnene. Jeg tror jammen det dukket frem et par fregner også.

Apropos fregner, tenk at jeg prøvde å skjule dem i mange år? Hvor dumt er ikke det? Nå kunne jeg ikke tenke meg å være foruten! Det er sjelden jeg føler meg så frisk, sporty, sunn og fresh som når jeg har nesa og kinnene overstrødd med prikker. At de har begynt å spre seg til litt andre steder på kroppen, bryr jeg meg (heldigvis) ikke noe om. Et par dusin fregner på armene er helt sikkert bare et sunnhetstegn. Det viser at jeg har vært ute i friskluft, og DET er positivt for helsenorge, er det ikke? Og det er jo viktig at det vises at vi har TID til å oppholde oss ute og ikke bare sitter inne og spiller dataspill og spiser potetgull, eller (gud forby) kun oppholder oss på jobb? Eller har jeg misforstått? Om jeg har det, tror jeg faktisk at jeg takker meg til et par fegner på overraskende steder uansett. Jeg elsker jobben og jeg elsker å jobbe, men jaggu meg elsker jeg fregnene og fritiden min også!

Nå er det siste jobbinnspurt før ferden går til fjells og til Bartebygda mi. Selv om jeg nå gjerne skulle vært her hjemme og puslet med det som vokser i blomsterbedet, nytt siste glimt av sjø før trærne får løv og stenger igjen det fine synet, kjenner jeg at det skal bli godt å komme bort litt. Få fylt lungene med fjelluft og hjertet med feriefølelse og så komme uthvilte og påskebrune hjem igjen til Askelien – som da sikkert har fått grønn plen og tulipaner i husveggen. Ahh. I love it!

Og TUSEN takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på forrige innlegg! Jeg føler jeg beveger meg litt inn i et vepsebol ved å skrive så mye om syringomyelia, men pokker heller – frem skal det! Og hovedpersonen i vårt liv, han har lekt i hagen hele helgen, sovet 15 timer i strekk, fått seg et vårbad og er nogen lunde i grei form. Vi ser at han ikke er så full av energi som han pleier, og det plager våre hundemorhjerter, men i påsken skal vi prøe ut en ny medisin og så får vi se hvordan det går.

Ha en STRÅLENDE dag der ute, hvor enn du er! 🙂

En kommentar om “Fru Fregnete Hagenisse

  1. Takk for at du går i vepsebol… Jeg skulle inderlig ønske at flere ville ta i bruk de hjelpemidlene vi har for å forsøke å avdekke problemet og avle oss vekk fra sykdommen… Krysser fingrene for en flott påske og at husets Prins har effekt av nye medisiner 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s