Fru Våryr!


Jeg kjenner ingen som er så opp og ned i form og farge som meg selv for tiden. En dag superbra og den neste helt rabba (som min spanske svigerfar sier for ordet rævva – spanjoler og v`er blir jo fort til en B.) MEN – jeg tror jaggu meg det hjalp å klage i går! Da jeg gikk ut av døren etter endt arbeidsdag, svinsa rundt hjørnet og fikk Youngstorget i skue ble jeg rett og slett spontant glad! Det satt folk ute og drakk øl og kaffe, uten store vinterjakker og toppluer! Fine damer med store solbriller, mindre fine damer med rare briller, gravide damer, hunder, pyntehomoer, utlendinger og kjekkaser i skjønn forening. Det var et nydelig syn skal jeg si deg!

Da jeg hoppet av bussen hjemme etter å ha sittet og riktig NYTT synet av isen på fjorden som smelter, båtene i Leangbukta som du ser lengter etter å komme seg ut på bøljan blå og måkene som sitter og soler seg, måtte jeg rett og slett løpe hjem til Pelle for å gå en tur. Jeg tror vi så ganske våryre og glade ut begge to der vi smilte og snakket med alle vi møtte på vår vei. (alle var å ta i, det var bare to voksne og en hund) Og så var det inn i boden og hente vårveska (selvsagt har jeg det!), opp på loftet og hente vårjakkene, frem med kosten for å få bort litt på trammen, rydde litt i rotet til veiarbeiderne, inspisere planter og trær for å se om det var tegn til liv (det var det!) og rydde litt opp i matstasjonen til fuglene. Helt fabelaktige trivielle onsdagssysler som har vært lenge etterlengtet. Og det aller aller beste med det – jeg ble rød i kinnene og en liten fregne tittet frem!

Nå går det altså bare en vei – jeg kan melde om at våren ER her! Hadde jeg bare kunnet skyndte meg til å bli litt rik også nå, så hadde det stått vårblomster i melkespannet og litt rundt omkring, men lønningsdagen styrer jeg dessverre ikke. Det som er sikkert er at den kommer den også! Nå blir det bare velstand fremover.

Nyt dagen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s