Fru Tex Mex my ass


Åjåjåj, i dag er jeg glad jeg har musikk i ørene.. De nysene og snørrinnhaleringene som foregår rundt meg på bussen nå, unner jeg kanskje bare min verste fiende å høre det hele av. Jeg tror ikke det finnes verre lyd enn snørrinnnhalering. Jo, når det er etterfulgt av et svelg. «God frokost» tenker jeg da. At ikke folk hører det selv? Og hva er galt med å snyte seg, evt vente med å gjøre slike ufysligheter til man ikke sitter blant folk? Og nei, jeg er ikke alene om å mene dette. Fisj!

Noe annet som er fisj er reklamen for laksetaco. LAKSETACO? Hva i all verden er det? Akkurat som om ikke laks er infisert og genmodifisert nok fra før, nå skal de jaggu meg strø på texmexkrydder og rulle den inn i ei lefse også? Og hva i all verden ER det med taco og Norge? Tacosuppe, tacopasta, tacoboller, tacopizza, tacolaks.. Får vi tacofiskepinner snart også? Jeg liker taco jeg altså, misforstå meg rett, men jeg liker den normale varianten, med kjøttdeig, salat osv. Eller med nachos og ost. Og gjerne helst med et annet krydder enn det som hører til i den gule eller den røde «serien». Og gjerne hjemmelaget salsa og guacamole. Egentlig burde vi kalt det noe annet enn taco, ettersom Mexicanerne fniser av oss enfoldige nisser som tror vi er flerkulturelle og gærne når vi spiser det som ikke DE engang kaller taco. Så lenge det står texmex og taco på pakkene så tror vi at vi spiser noe eksotisk og spennende? Er det så enkelt? Er vi virkelig så lettlurte?

Jeg tror faktisk jeg skal slutte å spise taco. Når de serverer meg laksetaco i tv-reklamene, da demonstrerer jeg imot alt, da har det gått for langt. Heretter skal taco være TACO som i opprinnelig utformet og oppfunnet. Så sær skal jeg jaggu meg bli. Frem med den mexicanske kokeboken!

Ha en herlig laksetacofri dag – og husk at det er lov å tenke selv! 😉

En kommentar om “Fru Tex Mex my ass

  1. Jeg får ALDRI mer taco her hjemme. (når du kan fortelle om snørr og lyden av at det går nedover halsen på folk, kan jeg fortelle dette også)
    Etter å ha spist taco dagen før en kommende omgangssjuke, oppdaget jeg at mannen hadde kastet alt som fantes av tacomat i skapet. Han skal ALDRI mer spise taco! Han opplevde dette to ganger på et halvår…!
    Jeg slipper heldigvis å være redd for å få servert laksetaco her hjemme i hvertfall;)

    God torsdag, vakre!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s