Fru Morgenfugl


Morgenstund på bussen inn til byen, sitte sammen med kona på bakerste benk og hviske og drømme og planlegge påskeferie, sommerferie og middagsselskapeligheter med sølvbestikk fremover. Solskinn over fjorden som fortsatt er islagt, kald på tærne fordi jeg nekter å bruke ullsokker lenger og en liten lettelse i forhold til Pelle som virker i god form om dagen. Man kan vel ikke ha det bedre enn det en onsdag morgen?

Pellefanten får noe så enkelt som betennelsesdempende (Metacam) og det ser ut til å ha en slags effekt, i alle fall på smerter. Kløinga er det så som så med, men den virker ikke vond i alle fall. I dag var han ute og jaktet på småspurven med en gang han sto opp og han slurpa til og med i seg medisinen. (Konemor mistenker at den smaker Sunda eller noe annet mums, selv om Pelle aldri har fått Sunda selvsagt, det spiser jo ikke vi en gang – eksisterer det enda forresten? Spiser norske bortskjemte Nugattibarn virkelig Sunda? Eller er det den eldre garden som står for forbruket?)

God smak eller ei, vi tar i allefall imot alle gode dager med åpne armer og håper det blir mange mange av dem!

Nyt sola, i morgen skal det øse ned fra oven – men som vi alle vet og som Erik & Kriss gledelig minner oss på: Etter regnet synger fuglene! God dag ønskes! 🙂

En kommentar om “Fru Morgenfugl

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s