Fru Touch av glamour


Det er ikke bare jeg som gleder meg til vår skjønner jeg! Tusen takk for koselige tilbakemeldinger!

I dag er en sånn ubestemmelig dag. Krangla med klesskapet, sveisen opp eller ned, skjørt eller bukse, perler eller annen pynt, Dior eller Chanel, svart eller rosa.. Du vet, de der små trivialitetene damer og homoer stundom rammes av og som faktisk gjør om vi får en ålreit dag eller ikke. Det ble håret ned, skjørt, Chanel og svart. Jeg prøver så godt jeg kan å sprite opp dagen med noe fargerikt men det ER rett og slett litt vanskelig enda. Etter påske tenker jeg! Da er ansiktet (forhåpentligvis) fullt av fregner og det er morsommere å se fresh ut. Det er viktig å sette seg mål, er det ikke? Shallow eller ei, et mål er et mål i disse dager.

I dag sender jeg et smil opp til Wenche Foss. Hun var en fantastisk dame, jeg skjønner godt at mange vil savne henne, og vi er vel mange som har hatt en «nær Wenche»-opplevelse som vi kan mimre tilbake til. Jeg hørte en sa i går at Norge kan slutte å lete etter den som skal arve diva-tittelen, det finnes nemlig ingen som er verdig den!

Wenche Foss tok seg tid og brydde seg om alle andre (og seg selv, bevares, hvem gjør ikke det!) og var ikke redd for å støtte offentlig de hun mente ble tråkket på eller utelatt på en eller annen måte. I tillegg var hun pels og champagne, fine kjoler og dannet språk, skuespiller og medmenneske, et levende nostalgisk minne om en tid som er omme. Jeg er helt enig, det finnes ikke noen som kan fylle hennes stiletthæler. Ingen har den tiden til å bry seg som hun hadde. Ingen av de som jobber med skuespill og teater, og ingen som er kjendis på annen måte. Ingen. Dessuten er det ikke «lov» til å gå i pels lenger heller, så allerede der svikter arverekken. Norge har mistet sin siste diva. En epoke er over.

Takk Wenche Foss, for at du ga oss som er produkter av dette hundreåret, et touch av EKTE glamour.

Og til deg som leser dette: en strålende dag ønskes! 🙂

En kommentar om “Fru Touch av glamour

  1. Hej!
    Er så enig med deg… Wenche Foss var vår eneste diva og et fantastisk menneske. Ettersom jeg bor i Sverige fikk jeg faktisk vite at hun ikke finns lenger via din blogg. Ha det fint i din chaneldrakt!
    Jeg er en av dine store bloggfans selv om jeg ikke har kommentert tidligere. Gjorde faktisk et inlegg på bloggen om din blogg i forrige uke.
    //Isabell

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s