Fru Bjørneskinnfell


Opp som en bjørn og ned som en skinnfell, er det ikke noe som heter det? Selvfølgelig fikk jeg restskatt, det var jo bare det som manglet nå synes jeg. Eller. Forresten, det har ikke vært noe galt med bilen enda! Blir nestemann ut den da sikkert. Er jo godt på vei for såvidt, jeg glemte å ta ut motorvarmeren her for et par uker siden, og kunne observeres inn mot oslo som en av de idiotene jeg før har ledd så høyt av. En skal ikke kaste stein i drivhus som jeg pleier å si. Det slår en i bakhodet tydeligvis.

Jeg begynner å lure på om dette siste året som trettis prøver å fortelle meg noe? Jeg har jo gledet meg til å bli 40 siden jeg ble tretti, og det blir jo ikke mindre lengsel for å komme seg ut av disse forbanna oddetallsårene når hele verden er imot meg! Jada jeg overdriver. Det er ikke så ille. Jeg kunne som tidligere skrevet, bodd i Japan. Samtidig må det være lov å bli forbanna over sine egne drittale greier og klage litt, samtidig som man også bryr seg om hva som skjer i resten av verden. Men som sagt, jeg har ikke så alt for mye å klage over. Dessuten er jo feks restsskatten bare penger, og det skal man tross alt ikke bry seg så mye om eller snakke om hvis man skal være politisk korrekt – noe jeg for øvrig prøver å unngå å være her i min egen blogg. Her er det fritt fram, og takk for det. At det blir absorbert av noen der ute får bli en tanke jeg tar til meg en annen dag.

Alt kunne vært litt verre, jeg kunne sittet i en av de bilene som står dønn langs E18, men istedet suser jeg forbi med bussen mens jeg sitter her og skriver. Akkurat det er et av dgens høydepunkter. Selv om det ikke kommer så mye fornuftig ned på papiret så er det deilig å sitte ved vinduet, se utover sjøen og alle de fine stedene som står og gleder seg til å bli snøfri og gir meg et ørlite håp om at alt i verden (og min verden) skal ordne seg.

At pollensesongen har begynt, øynene klør, halsen stikker, nesa kiler og alt jeg putter i munnen gir en eller annen form for allergisk reaksjon, orker jeg ikke å bry meg om. Det betyr at denne forbanna lange og trøblete vinteren straks er over og at plena vår igjen skal bli grønn! At gressklipperen som gikk til skogen i fjor må erstattes av en ny, at snøen som forsvinner avdekker hvor på taket det lekker og at vi må sette opp et nytt gjerde rundt halve huset pga veien som har blitt bygd, det gidder jeg ikke bry meg om i dag.

Jeg vil heller bry meg om at Pelle og konemor ga meg noen gode smasker og klemmer da jeg gikk hjemmefra i dag tidlig, og at min fortsatt Osloferierende mamma og fastboende lillesøster skal bli med meg hjem etter jobb og spise svensk ertesuppe med sennep og oregano. Slike små ting er mye hyggeligere å bry seg om.

Og så skinner tross alt sola.
Ha en nydelig dag – smil med hjertet! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s